Bibi89
Fanka BB :)
Daj znać! Ja pójdę w środęDziewczyny, jutro idę na proga, 7dpo. Muszę być na czczo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać! Ja pójdę w środęDziewczyny, jutro idę na proga, 7dpo. Muszę być na czczo?
Jasna sprawaDaj znać! Ja pójdę w środę
Tez się zgłaszam do testowania w okolicy świat, dzień miesiączki to 27/28 grudniaTestujące w czasie okołoświątecznym:
@kosik_3
@Bibi89
@Bibi89
@AnnEmPe
@wezsietatatooo
@Atramentowa
@Magda 1996
@Natalia91
P.S. Bibek z Barselony jest wpisany podwójnie, bo sika na obie końcówki testu
Wogole mam przeczucie ze ten progesteron jutro to już będzie taki "ciązowy" u CiebieJasna sprawa
Przyszły wyniki, wszystkie hormony są w normie. Nie wiem tylko czy prolaktyna nie jest za wysoka, bo wynosi 13 przy normie do 23.Dużo krwi 19ego? Zrób test, albo betę. A nuż.. nie pamietam kto tu pisał ostatnio, ze takie słabe okresy kiedy się endometrium odpowiednio nie rozbuduje
Nie wiem, Kornelia. Grubość endometeium to też nie jest jakaś stała wartość, regulowane jest przez hormony. Ja przy wyłączonych jajnikach i estrogenie kontrolowałam co chwile, żeby się za bardzo nie rozrosło. Bo w takim wypadku musiałabym łyżeczkować. I raz było za grube, ale w kolejnym miesiacu już było ok, wiec mimo braku hormonów było ok. Jeżeli badania Ci wyszły w porządku, to liczę na to, że u Ciebie to kwestia cyklu. Jeżeli oczywiście dobrze celujemy w endometrium. Wizyta u lekarza oczywiście to najlepsze wyjście. Dla świetego spokoju się wybierz, jak masz możliwość.Przyszły wyniki, wszystkie hormony są w normie. Nie wiem tylko czy prolaktyna nie jest za wysoka, bo wynosi 13 przy normie do 23.
A tej krwi 19 nie było jakoś dużo.
Jak to wina endometrium to jest na to jakieś leczenie? Ja już wysiadam psychicznie i chyba się wybiorę do ginekologa dzisiaj albo jutro...
Nie zrobiłam, bo mój mąż nie kupił, a prosiłam go Jak mój syn wstanie z drzemki to pójdę kupić.Nie wiem, Kornelia. Grubość endometeium to też nie jest jakaś stała wartość, regulowane jest przez hormony. Ja przy wyłączonych jajnikach i estrogenie kontrolowałam co chwile, żeby się za bardzo nie rozrosło. Bo w takim wypadku musiałabym łyżeczkować. I raz było za grube, ale w kolejnym miesiacu już było ok, wiec mimo braku hormonów było ok. Jeżeli badania Ci wyszły w porządku, to liczę na to, że u Ciebie to kwestia cyklu. Jeżeli oczywiście dobrze celujemy w endometrium. Wizyta u lekarza oczywiście to najlepsze wyjście. Dla świetego spokoju się wybierz, jak masz możliwość.
A test powtórny robiłaś?
Hee co rożna czychanie na moją fuchę chyba 7/8 dpo to chyba jeszcze za wcześnie na ciążowe, czy się mylę?Wogole mam przeczucie ze ten progesteron jutro to już będzie taki "ciązowy" u Ciebie
8:40 a tu już drzemka taki to pożyje trzymam kciuki, żeby test nam pozytywnie wyjaśnił sytuacjeNie zrobiłam, bo mój mąż nie kupił, a prosiłam go Jak mój syn wstanie z drzemki to pójdę kupić.
I mój ginekolog jeszcze wczoraj miał zapisy na dzisiaj ale najwidoczniej nikt się nie zapisał bo wyłączył zapisy i dopiero po świętach mogę iść.