Oni sobie tam w laboratorium spokojnie pracują, nie zdając sobie sprawy z tego, jak my się tutaj stresujemyJuż mnie kciuk boli od stukania w telefon...
reklama
Madame83
Fanka BB :)
Tak... Jakby ktoś sprawdził historię logowania na moim koncie w labo, to z automatu skierowanie do psychiatry a nie ginekologaOni sobie tam w laboratorium spokojnie pracują, nie zdając sobie sprawy z tego, jak my się tutaj stresujemy
Madame83
Pognieć widelcem i się nie pokapuje na wszelki wypadek powiedz, że tak ma być.Rozgotowałam staremu makaron..
Tak zrobiłam dorzuciłam do tej pomidorowej jeszcze trochę klusek lanych i naprawdę wygląda, że tak miało byćPognieć widelcem i się nie pokapuje na wszelki wypadek powiedz, że tak ma być.
Madame83
Ale bym zjadła pomidorowej...Tak zrobiłam dorzuciłam do tej pomidorowej jeszcze trochę klusek lanych i naprawdę wygląda, że tak miało być
Taka z letnich pomidorów, bo kupuje z hobbystycznego rolniczego pola we wrześniu i zamykam w słoiki. Niezła jest, powiem nieskromnie, nawet z tym rozgotowanymi makaronemAle bym zjadła pomidorowej...
Bibi89
Jejuuu ja też jedziemy do weterynarza a ja głodna wiec wkurzona niemąż się boi odezwać ahhahaAle bym zjadła pomidorowej...
Madame83
Jedźcie na pomidorową, humor Ci się poprawi my właśnie w trasie i zaraz robimy postój --->Jejuuu ja też jedziemy do weterynarza a ja głodna wiec wkurzona niemąż się boi odezwać ahhaha
reklama
Jedźcie na pomidorową, humor Ci się poprawi my właśnie w trasie i zaraz robimy postój --->
To ja zapraszam dziewczyny Tylko jakby co, to nie wiecie o tym makaronieJejuuu ja też jedziemy do weterynarza a ja głodna wiec wkurzona niemąż się boi odezwać ahhaha
Podziel się: