Madame83
Fanka BB :)
Odpowiedziałaś na moje pytanie, gdy je zadawałam! Tu się dzieją dziwne rzeczy...No tak, od tego testu moze zacząć się Twoja kariera na tym forum czuje presję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odpowiedziałaś na moje pytanie, gdy je zadawałam! Tu się dzieją dziwne rzeczy...No tak, od tego testu moze zacząć się Twoja kariera na tym forum czuje presję
Hej hej ja nie testuje wczeaniej niż 24 a najlepiej 25.12 wiec tydzień to napewno czekamyJakoś przetrwamy jeszcze te 6 dni
Właśnie tak będzie!Nie mam nic przeciwko zeby jej przepowiedni się sprawdzily
Ok, ja jestem dzień po Tobie, to możemy sikać razemHej hej ja nie testuje wczeaniej niż 24 a najlepiej 25.12 wiec tydzień to napewno czekamy
Od razy wiedźma. Dobra wróżkaTo wszystko @AnnEmPe, ona jest wiedźmą, mówię Wam!
Ale wiedźma może być przecież pozytywna!!! Ale niech będzie, Dobra WróżkoOk, ja jestem dzień po Tobie, to możemy sikać razem
Od razy wiedźma. Dobra wróżka