To jakby tez stare konie a Wy już ciążyliście? Czy też pierwszy raz?O patrz a my 32 i 35 wiec podobnie
Co do TSH to jutro podpytam tą babeczkę i poproszę o skierowanie na badanie
reklama
Bibi89
Fanka BB :)
Mialam w sobotę pik, owulacji samej w sobie nigdy nie czuje wiec nie mogę mieć żadnej pewnosci, testy owu teraz negatywne wiec raczej się nie przesunie... poczekam chyba do jutra, to tylko jeden dzień a będę mieć pewnośćNie pamiętam, czy miałaś owulacje w testach? Jeśli miałaś pik, to ja bym brała. Jeśli nie jesteś pewna, a jutro masz wizytę to chyba nic złego się nie stanie, jeśli poczekasz ten jeden dzień. Myslisz, że mogłaby Ci się przesunąć owulacja i byłaby np. za 2 dni?
Nie nigdy nie widziałam 2 kresek na teście ciążowymTo jakby tez stare konie a Wy już ciążyliście? Czy też pierwszy raz?
Do mnie ten argument o „wolnej głowie” jakoś nie przemawia. Stres stresem, zwolnienie tempa zwolnieniem tempa, ale z pustego to i salomon nie nalejeJa też tak miałam więc to nie jest takie rzadkie jak widać powiem na obronę odpuszczenie tej presji skoro się nie da może pomogło haha
No to piona grudzień jest nasz!Mialam w sobotę pik, owulacji samej w sobie nigdy nie czuje wiec nie mogę mieć żadnej pewnosci, testy owu teraz negatywne wiec raczej się nie przesunie... poczekam chyba do jutra, to tylko jeden dzień a będę mieć pewność
Nie nigdy nie widziałam 2 kresek na teście ciążowym
kosik_3
Mamy wyniki badania nasienia.. morfologia niestety tylko 2% (norma od 4), reszta w zasadzie całkiem dobrze.
Oczywiście już się naczytałam że zapłodnienie mało możliwe, że inseminacja itd a w to na pewno nie będziemy się bawić.
U mnie nie ma wyników jeszcze 2 badań, pozostałe wyszły ok
Oczywiście już się naczytałam że zapłodnienie mało możliwe, że inseminacja itd a w to na pewno nie będziemy się bawić.
U
użytkowniczka Co
Gość
Jestem w diagnostyce. Otwarcie od 7:30 a już czeka 12 osób. Masakra. Jeszcze tak tu gorąco, że nie da się wysiedzieć
Aktualizacja: jakaś pani jest 11 minut w środku i stare babcie mają problem, że jak to może tak długo trwać, one czasu nie mają
Aktualizacja: jakaś pani jest 11 minut w środku i stare babcie mają problem, że jak to może tak długo trwać, one czasu nie mają
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nel331
Dasz radę swoją droga jeśli dobrze wczoraj przeczytałam, to pisałaś o mężu, ze chcecie zrobić badania nasienia i wkurzała się ze zjadł chipsy ( jeśli Cię z kimś pomyliłam to przepraszam). Powiem Ci żebyś się nie martwiła tym, bo mój mąż je chipsy w sporych ilościach, ogólnie lubi niezdrowe jedzenie, mało sypia, pije te gazowane świństwa i wyniki ma rewelka!Jestem w diagnostyce. Otwarcie od 7:30 a już czeka 12 osób. Masakra. Jeszcze tak tu gorąco, że nie da się wysiedzieć
Czytałam wczoraj wpisy dziewczyn ile sobie odmawiają i ile łykają tabletek i o ile tez staram się jeść zdrowo i brać witaminy tak, pomimo ze w życiu w ciąży nie byłam to nie wyobrażam sobie chyba Ze wszystkiego rezygnować. Także mega podziw dla Was
U
użytkowniczka Co
Gość
Tak to ja. Mój mniej więcej tak samo. Chociaż już ograniczył, ale chipsy zjadł. PDasz radę swoją droga jeśli dobrze wczoraj przeczytałam, to pisałaś o mężu, ze chcecie zrobić badania nasienia i wkurzała się ze zjadł chipsy ( jeśli Cię z kimś pomyliłam to przepraszam). Powiem Ci żebyś się nie martwiła tym, bo mój mąż je chipsy w sporych ilościach, ogólnie lubi niezdrowe jedzenie, mało sypia, pije te gazowane świństwa i wyniki ma rewelka!
Czytałam wczoraj wpisy dziewczyn ile sobie odmawiają i ile łykają tabletek i o ile tez staram się jeść zdrowo i brać witaminy tak, pomimo ze w życiu w ciąży nie byłam to nie wyobrażam sobie chyba Ze wszystkiego rezygnować. Także mega podziw dla Was
Jula19
Na pewno ta jedna paczka nie wpłynie na wynik dzisiejszego badaniaTak to ja. Mój mniej więcej tak samo. Chociaż już ograniczył, ale chipsy zjadł. P
reklama
Jula19
Mój w tamtym roku miał 1% i zaszłam w ciaze. Niestety ja straciłam ale zaskoczyło.Mamy wyniki badania nasienia.. morfologia niestety tylko 2% (norma od 4), reszta w zasadzie całkiem dobrze.
Podziel się: