reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Nie pamiętam, czy miałaś owulacje w testach? Jeśli miałaś pik, to ja bym brała. Jeśli nie jesteś pewna, a jutro masz wizytę to chyba nic złego się nie stanie, jeśli poczekasz ten jeden dzień. Myslisz, że mogłaby Ci się przesunąć owulacja i byłaby np. za 2 dni?
Mialam w sobotę pik, owulacji samej w sobie nigdy nie czuje wiec nie mogę mieć żadnej pewnosci, testy owu teraz negatywne wiec raczej się nie przesunie... poczekam chyba do jutra, to tylko jeden dzień a będę mieć pewność

To jakby tez stare konie 😀 a Wy już ciążyliście? Czy też pierwszy raz?
Nie 🙈 nigdy nie widziałam 2 kresek na teście ciążowym 🙈

Mialam w sobotę pik, owulacji samej w sobie nigdy nie czuje wiec nie mogę mieć żadnej pewnosci, testy owu teraz negatywne wiec raczej się nie przesunie... poczekam chyba do jutra, to tylko jeden dzień a będę mieć pewność

Nie 🙈 nigdy nie widziałam 2 kresek na teście ciążowym 🙈
No to piona 😀 grudzień jest nasz! 🤣

Mamy wyniki badania nasienia.. morfologia niestety tylko 2% (norma od 4), reszta w zasadzie całkiem dobrze.
Oczywiście już się naczytałam że zapłodnienie mało możliwe, że inseminacja itd a w to na pewno nie będziemy się bawić.
U mnie nie ma wyników jeszcze 2 badań, pozostałe wyszły ok

Jestem w diagnostyce. Otwarcie od 7:30 a już czeka 12 osób. Masakra. Jeszcze tak tu gorąco, że nie da się wysiedzieć😣

Aktualizacja: jakaś pani jest 11 minut w środku i stare babcie mają problem, że jak to może tak długo trwać, one czasu nie mają😂

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem w diagnostyce. Otwarcie od 7:30 a już czeka 12 osób. Masakra. Jeszcze tak tu gorąco, że nie da się wysiedzieć😣
Dasz radę 💪 swoją droga jeśli dobrze wczoraj przeczytałam, to pisałaś o mężu, ze chcecie zrobić badania nasienia i wkurzała się ze zjadł chipsy ( jeśli Cię z kimś pomyliłam to przepraszam). Powiem Ci żebyś się nie martwiła tym, bo mój mąż je chipsy w sporych ilościach, ogólnie lubi niezdrowe jedzenie, mało sypia, pije te gazowane świństwa i wyniki ma rewelka!
Czytałam wczoraj wpisy dziewczyn ile sobie odmawiają i ile łykają tabletek i o ile tez staram się jeść zdrowo i brać witaminy tak, pomimo ze w życiu w ciąży nie byłam to nie wyobrażam sobie chyba Ze wszystkiego rezygnować. Także mega podziw dla Was ❤️

Dasz radę 💪 swoją droga jeśli dobrze wczoraj przeczytałam, to pisałaś o mężu, ze chcecie zrobić badania nasienia i wkurzała się ze zjadł chipsy ( jeśli Cię z kimś pomyliłam to przepraszam). Powiem Ci żebyś się nie martwiła tym, bo mój mąż je chipsy w sporych ilościach, ogólnie lubi niezdrowe jedzenie, mało sypia, pije te gazowane świństwa i wyniki ma rewelka!
Czytałam wczoraj wpisy dziewczyn ile sobie odmawiają i ile łykają tabletek i o ile tez staram się jeść zdrowo i brać witaminy tak, pomimo ze w życiu w ciąży nie byłam to nie wyobrażam sobie chyba Ze wszystkiego rezygnować. Także mega podziw dla Was ❤️
Tak to ja. Mój mniej więcej tak samo. Chociaż już ograniczył, ale chipsy zjadł. P

reklama
Mamy wyniki badania nasienia.. morfologia niestety tylko 2% (norma od 4), reszta w zasadzie całkiem dobrze.
Oczywiście już się naczytałam że zapłodnienie mało możliwe, że inseminacja itd a w to na pewno nie będziemy się bawić.
U mnie nie ma wyników jeszcze 2 badań, pozostałe wyszły ok
Mój w tamtym roku miał 1% i zaszłam w ciaze. Niestety ja straciłam ale zaskoczyło.

Do góry