reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Ale serio, moja przyjaciółka miała cykl bezowulacyjny, według lekarza, z którego w ciąże zaszła 😀 w sensie wiadomo, że owulacja musiała być, ale lekarz powiedział, ze będzie bez owulacji. A 3 lata się starali. Teraz jest w 6tc
Ja też tak miałam więc to nie jest takie rzadkie jak widać 🤣 powiem na obronę odpuszczenie tej presji skoro się nie da może pomogło haha

reklama
Ale serio, moja przyjaciółka miała cykl bezowulacyjny, według lekarza, z którego w ciąże zaszła 😀 w sensie wiadomo, że owulacja musiała być, ale lekarz powiedział, ze będzie bez owulacji. A 3 lata się starali. Teraz jest w 6tc
U mnie szczęśliwy cykl też mial być wg ginekologa bez owulacji. 🤷‍♀️ a owulacja była dzień później. I 10 dni później 2 kreski 😅

Dziewczyny a tak z innej beczki. Dziś mam 16dc, teoretycznie od dziś przez 10 dni mam brac progesteron dopochwowo. Jutro mam wizytę u innego gina, poczekać ten jeden dzień zeby potwierdzić owu (pik byl w sobote) I nie zachwiać ewentualnych badań czy wziąć dzisiaj tak jak kazał mój gin?

Spada, nie będę rekordzistką 😁 żeby nie ta presja czasu związana z ciąża to sikanie na testy i porównania mogłoby stać się moim nowym hobby 🤣

Załączniki

• 2C9E45F3-920E-4D64-B6FF-ECB11EA8EB33.jpeg
    2C9E45F3-920E-4D64-B6FF-ECB11EA8EB33.jpeg
    787,7 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Do góry