reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Ja już raczej jestm po owulacji wg testów wiec mam nadzieje ze tam dojrzy coś a jak nie to zleci proga dla pewności 🤷🏽‍♀️
U mnie raczej owulacji w tym cyklu nie było... w 12 dniu cyklu pik na testach, 4 dni później na usg wg ginekologa nie było owulacji, do tej pory testy już negatywne więc raczej będzie bez owulacji...

reklama
Girls! Mam jeszcze pytanie techniczne. Jak wyglada u Was tsh? Byłam u lipcu u endo, dostałam eurhyrox minimalna dawkę, bo tsh 2,5. Teraz tsh 1,9, endo mówi, że z takim spokojnie można startować. Cała jeszcze badań tarczycowych jest ok, w sensie „w normie”.

Girls! Mam jeszcze pytanie techniczne. Jak wyglada u Was tsh? Byłam u lipcu u endo, dostałam eurhyrox minimalna dawkę, bo tsh 2,5. Teraz tsh 1,9, endo mówi, że z takim spokojnie można startować. Cała jeszcze badań tarczycowych jest ok, w sensie „w normie”.
Ja zawsze mialam ok 1.3 - 1.6 ale ostatnio mi skoczyło do 2.3 - lekarz dal skierowanie na usg tarczycy ale wszystko ok. Dodatkowo tf3 i tf4 w normie i te antygeny jakieś tez super wiec nic nie mówił

Ja zawsze mialam ok 1.3 - 1.6 ale ostatnio mi skoczyło do 2.3 - lekarz dal skierowanie na usg tarczycy ale wszystko ok. Dodatkowo tf3 i tf4 w normie i te antygeny jakieś tez super wiec nic nie mówił
No wlasnie u mnie tez tak to wyglądało. Zawsze tsh na poziomie 1-1,3, po hormonoterapii skoczyło do 2,5 i endo powiedziała, że przy staraniach trzeba obniżyć napewno poniżej 2, najlepiej 1,5. I tak sie teraz nad tym zastanawiam, czy może mocniejszy euthyrox nie powinnam sie zgłosić..

reklama
Jezu ciągle się biję z myślami czy brać ten progesteron dzis czy nie 😔😱🧐

Nie pamiętam, czy miałaś owulacje w testach? Jeśli miałaś pik, to ja bym brała. Jeśli nie jesteś pewna, a jutro masz wizytę to chyba nic złego się nie stanie, jeśli poczekasz ten jeden dzień. Myslisz, że mogłaby Ci się przesunąć owulacja i byłaby np. za 2 dni?

Do góry