reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Ja będę mogła juz testować w Sylwestra 😅ciekawe co przyniesie koniec starego roku i początek nowego ❣
U mnie też się szykuje testowanie w sylwestra 😄
Zazdroszczę ;) u mnie standardowo - przed świętami powiem szefowej, po 12tc bliższym współpracownikom i starszym dzieciom (plus płeć bo testy genetyczne). I tyle ;) mojej mamie pewnie powiem przy okazji wakacji bo już ciężko będzie ukryć brzuch :D Na pewno nie będzie zadowolona z kolejnej ciąży. Dla mojej mamy dwoje dzieci to już tłok, a co dopiero troje - to już patologia xD
Znam to, moja mama też nie będzie zadowolona jak się o trzecim dowie 🙃 Ale to moje życie i nie będę robić tak jak ona chce. Gratulacje bety, jak dla mnie całkiem fajny wynik jak na poczatki ♥
Gratulacje dziewczyny! Bardzo się cieszę, wiem że ja też będę miała kiedyś ten szczęśliwy cykl (byle szybko :)) Jak to jest mieć bejbika w brzuchu? Dla mnie to jakaś abstrakcja jak o tym myślę :D
Niesamowite uczucie jak ktoś mieszka w brzuszku, na początku się wydaje że ciąża będzie trwać wiekami, później jest taki okres że się wydaje że za szybko czas leci i się nie zdąży wyprawki spakować i przychodzi końcówka kiedy już się ciężko ruszać i znów czas tak wolno leci że się czeka i modli by szybko urodzić 😄

U mnie też się szykuje testowanie w sylwestra 😄

Znam to, moja mama też nie będzie zadowolona jak się o trzecim dowie 🙃 Ale to moje życie i nie będę robić tak jak ona chce. Gratulacje bety, jak dla mnie całkiem fajny wynik jak na poczatki ♥

Niesamowite uczucie jak ktoś mieszka w brzuszku, na początku się wydaje że ciąża będzie trwać wiekami, później jest taki okres że się wydaje że za szybko czas leci i się nie zdąży wyprawki spakować i przychodzi końcówka kiedy już się ciężko ruszać i znów czas tak wolno leci że się czeka i modli by szybko urodzić 😄
Moja też nie będzie zadowolona i już wyobrażam sobie jej minę: 😑😑😑😑 i nawet nie powie gratulacje😂

Popłacz sobie ulży ci. Ja to już nie płacze bo nie mam czym 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ dzisiaj 5dc a ja już myślę o jednej kresce na teście tego miesiąca 😑😑chyba przez to wszystko nie będę mogła sie odprężyć na święta. Choć mam.nadzieje że towarzystwo rodzinne to zmieni... boję się pytań typu a co tak dlugo.. a ty jeszcze nie w ciąży? A na co czekacie 😫😑
Ooo to jedziemy na tym samym wózku ja też mam 5dc. Ciekawe jak nasza prolaktyna po lekach. Kiedy będziesz sprawdzac czy spadła?

Moja też nie będzie zadowolona i już wyobrażam sobie jej minę: 😑😑😑😑 i nawet nie powie gratulacje😂
Jejku co Wy piszecie o tych swoich mamach? Jestem zdruzgotana!?

Pamiętam jak moja mama w tamtym roku przyszla do mnie ustawiałam jej hasło hasło telefonie i mówi każda cyfrę co oznacza i była 1. A ja mówię co to oznacza a ona ze kolejnego wnuczka, ja na to skąd wiedziałaś i tak się wydało że jestem w ciąży. Byłam swiezo po testach, u lekarza jeszcze nawet nie byłam. Byla wniebowzięta. Jak miałam wizyty jeździła ze mną stała w kolejce przed gabinetem, żebym ja nie stała na dworze w to zimno. Nie wpuszczał do środka z uwagi na covid.
Szkoda tylko że ta historia ma smutne zakończenie 😢

Ostatnia edycja:
reklama
A wiesz co planuje w Polsce jak bede sie wybrac do Laboratorium bo w Niemczech u lekarza jak zrobie musze czekac 2 tygodnie na wynik 😑
Ja się właśnie zastanawiam kiedy to sprawdzać. Jakos dużo tych tabletek nie wybrałam. Teraz biorę codziennie. Może jak bede 16 na monitoringu to zapytam gina czy już sprawdzać czy jeszcze za wcześnie.

Do góry