reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Jejku co Wy piszecie o tych swoich mamach? Jestem zdruzgotana!?

Pamiętam jak moja mama w tamtym roku przyszla do mnie ustawiałam jej hasło hasło telefonie i mówi każda cyfrę co oznacza i była 1. A ja mówię co to oznacza a ona ze kolejnego wnuczka, ja na to skąd wiedziałaś i tak się wydało że jestem w ciąży. Byłam swiezo po testach, u lekarza jeszcze nawet nie byłam. Byla wniebowzięta. Jak miałam wizyty jeździła ze mną stała w kolejce przed gabinetem, żebym ja nie stała na dworze w to zimno. Nie wpuszczał do środka z uwagi na covid.
Szkoda tylko że ta historia ma smutne zakończenie 😢
Moja matka zapytała tylko jaka płeć dziecka w 20tc i zapytała jak będzie mieć na imię. Powiedziałam, że Aleksander, a ona że brzydko. Tyle.
A teraz jest jej ukochanym wnukiem. Jednak wiem jak zareaguje na kolejną ciążę.

reklama
Moja matka zapytała tylko jaka płeć dziecka w 20tc i zapytała jak będzie mieć na imię. Powiedziałam, że Aleksander, a ona że brzydko. Tyle.
A teraz jest jej ukochanym wnukiem. Jednak wiem jak zareaguje na kolejną ciążę.
Tak bardzo mi się podoba imię Oluś ;*

To musi Ci byś smutno, ze tak reaguje. Moja siostra ma dwie córy i mieszka z moimi rodzicami. Mama swiata poza nimi nie widzi i ona ma do nich taka cierpliwość ze szok. Nie mówiąc już że są dla niej całym światem;*

Tak bardzo mi się podoba imię Oluś ;*

To musi Ci byś smutno, ze tak reaguje. Moja siostra ma dwie córy i mieszka z moimi rodzicami. Mama swiata poza nimi nie widzi i ona ma do nich taka cierpliwość ze szok. Nie mówiąc już że są dla niej całym światem;*
Zawsze tak chciałam nazwać synka i nawet nie brałam pod uwagę innego imienia😅
Jest mi smutno, bo wiem, że jakby mój brat teraz przyszedł i oznajmił, że się spodziewa dziecka to by się cieszyła i by się popłakała ze szczęścia.

Ja się właśnie zastanawiam kiedy to sprawdzać. Jakos dużo tych tabletek nie wybrałam. Teraz biorę codziennie. Może jak bede 16 na monitoringu to zapytam gina czy już sprawdzać czy jeszcze za wcześnie.
O jeju codziennie nie za dużo?? 😱moja ginek kazała po miesiącu sprawdzić ale ja wzięłam zaledwie 4 tabletki ze względu na te uciski w klatce piersiowej

O jeju codziennie nie za dużo?? 😱moja ginek kazała po miesiącu sprawdzić ale ja wzięłam zaledwie 4 tabletki ze względu na te uciski w klatce piersiowej
No sama nie wiem. Ja sie niby czuje normalnie. Wtedy coś czułam po zebrami ale to chyba nadmierna obserwacja swojego ciała i wszelkich objawów. Policzylam wczoraj i to samo z 30 zostalo mi 26 tabletek jeszcze. Pisałam z koleżanką miala podobna do mnie prolaktyne - 35 i brała 1 x dziennie cała tab. Po miesiącu jej spadła ale endo kazała jej stopniowo odstawic i brała 1|2.
Teraz już nie bierze.

reklama
No sama nie wiem. Ja sie niby czuje normalnie. Wtedy coś czułam po zebrami ale to chyba nadmierna obserwacja swojego ciała i wszelkich objawów. Policzylam wczoraj i to samo z 30 zostalo mi 26 tabletek jeszcze. Pisałam z koleżanką miala podobna do mnie prolaktyne - 35 i brała 1 x dziennie cała tab. Po miesiącu jej spadła ale endo kazała jej stopniowo odstawic i brała 1|2.
Teraz już nie bierze.
Lepiej to skonsultuj ze swoim lekarzem bo to jednak nie są witaminki... 😑

Do góry