reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Wow to mnie uspokoiłaś. Ja przy poprzednich dzieciach miała mega kreski, ale beta była prawie 3 tys. i 6tc - już zarodek i serduszko na usg. Więc nie wiem nawet z czym się je ;) tak wcześnie wyłapaną ciążę :)

@Lebkuchen_mum a jak u Ciebie? Byłaś na becie?
W pracy jestem i zapomnialam wrzucic zdjecia 😂 tak bylam na becie ale w innym laboratorium bo po drodze miałam i powiedzieli, że wynik tylko pocztą😳🧐😒 także pewnie dostane po niedzieli bo z synem tak samo mialam, beta w czwartek a wynik mi przyslali dopiero o zgrozo w poniedziałek...tym razem udalo mi sie nie sikac cala noc..trzymałam mocno 😆 zwykle chodze po 3 razy...ciezko bylo, juz mi sie nawet snilo ze robie 🤣🤣

reklama
Czy na początku wczesnej ciąży bolały was całe piersi czy np tylko brodawki? Bo mnie brodawki w ogóle nie bolą (przed @ zawsze tak bolą że złapać się nie mogę) ale piersi dookoła już obolałe. To mnie też zaczęło zastanawiać... Ogólnie dzisiaj też się kiepsko czuje, kłuje mnie lewy jajnik od rana. Ten z którego wg mnie było pęknięcie pęcherzyka, bo go czułam mocno. Czekam... :)
Ogólnie to mnie bolały w obu ciążach dwa dni po owulacji do 6/7tc. Poza ciążami tak nigdy nie miałam. I bolały całe

W pracy jestem i zapomnialam wrzucic zdjecia 😂 tak bylam na becie ale w innym laboratorium bo po drodze miałam i powiedzieli, że wynik tylko pocztą😳🧐😒 także pewnie dostane po niedzieli bo z synem tak samo mialam, beta w czwartek a wynik mi przyslali dopiero o zgrozo w poniedziałek...tym razem udalo mi sie nie sikac cala noc..trzymałam mocno 😆 zwykle chodze po 3 razy...ciezko bylo, juz mi sie nawet snilo ze robie 🤣🤣
Super!

Czy na początku wczesnej ciąży bolały was całe piersi czy np tylko brodawki? Bo mnie brodawki w ogóle nie bolą (przed @ zawsze tak bolą że złapać się nie mogę) ale piersi dookoła już obolałe. To mnie też zaczęło zastanawiać... Ogólnie dzisiaj też się kiepsko czuje, kłuje mnie lewy jajnik od rana. Ten z którego wg mnie było pęknięcie pęcherzyka, bo go czułam mocno. Czekam... :)

U mnie 3x ciąża i za każdym razem inaczej.
Pierwsza z chłopcem - zero jakichkolwiek objawów, cała ciąża totalnie bezproblemowa. Piersi w ogóle mnie nie bolały.
Druga z dziewczyną - ból całych piersi to było to po czym poznałam, że czas zrobić test, oprócz tego mdliło mnie i sporo wymiotowałam. Ból był naprawdę duży, ciężko mi było spać na brzuchu.
Trzecia ;) teraz - tu mam dziwnie bo z racji bycia na forum baardzo się obserwuję - ból całych piersi miałam z piątku na sobotę 26/27.11. Normalnie bym tego nie zapamiętała, ale byłam na tym wyjeździe służbowym. Obudził mnie ten ból i nie mogłam spać. Ale z każdym dniem było coraz lepiej, teraz bolą mnie tylko brodawki, ale też zdecydowanie lżej niż np. tydzień temu. Rano lekko mnie mdliło, ale jak zjadłam przeszło. Mam ochotę na świeże warzywa. Plus boli mnie brzuch jak na okres. I tyle z objawów :p

Ogromne gratulacje! Chyba nam wypadnie podobny termin! :)

Nudnych 9 miesięcy 🤰🏼😉

reklama
Do góry