reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Dodam, iż chodzi o ten clearblue ze zdjecia. Bo ten z plusikiem mnie nigdy nie oszukal.

Znowu mam bóle jak na @...stresują mnie. Niby cala cala ciaze z synkiem mialam i musialam brac nieraz nawet paracetamol bo nospa nic nie dawala ale przez to zylam w schizie ze zaraz poronie bo przed poronieniem tez byl ten bol 😮‍💨

Załączniki

• Screenshot_20211208-080341_Chrome.jpg
    Screenshot_20211208-080341_Chrome.jpg
    203,6 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Clearblue byl falszywy jak sie okazalo. Czytalam na roznych forach i caly czas taki wychodzi. 2 zalałam ale dokupilam jeszcze 1 i zrobilam na zwyklej wodzie i wyszlo to samo wiec nigdy wiecej clearblue!
Ale pinkow zużyłam 5 (😆) i kazdy był idealnie biały aż do dziś
Miałaś ten z pluskiem? Mi nigdy nie wyszła tam fałszywa kreska
Na pinkach tez nigdy

Szkoda ze nie możesz dziś na betę iść

reklama
Do góry