reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Aha i zapomniałam dopisać. Wczoraj na wieczór sprawdzając szyjkę była wysoko ale innej "konsystencji" niż przez cały miesiąc sprawdzania. Jakaś taka nie wiem rozpulchniona cos takiego. Powodzenia każdej testującej ❤ ja na betę niestety jutro bo dziś nie mam jak, może zdążę przed zamknięciem labo ale nie wiem. Obiecałam, że przyjdę do pracy więc głupio mi odwołać nagle...
Daj znać koniecznie jutro jak beta. Trzymam kciuki za pozytywną!

reklama
Zaktualizuję tylko, że na pinku płytkowym mam cień 😘🥰 mam nadzieję, że widać.
Jeśli beta była <5 dwa dni temu a nie <1.2 jak zwykle w tym laboratorium no a dziś o 4 rano wyszedł mi taki cień cienia to chyba jednak coś może kiełkować. Wrócę jutro lub za 2 dni z aktualizacją 🙂 wczorajszy odpoczynek od forum dobrze mi zrobił. Ps. Nie mam od wczoraj już żadnych bóli brzucha...a tak bardzo się bałam bo na prawdę były spore, czyli jednak faktycznie to mogło być zagniezdżenie. Miłego dnia kochane ❤

Aha i byłabym zapomniała. GORĄCE POZDROWIRNIA DLA MOJEGO FANA, któremu usuneli konto jak widzę 🙂
Coś tam faktycznie przebija :) dlatego pisałam ze negatywna beta nic a nic nie wyklucza
Pamiętasz, moje wyglądały identyko na początku
Nie robiłaś clearblue zeby zobaczyć ciemniejszą krechę ?

Swoją droga, wiesz kim był fan? Chora akcja 😂

Hej 🙂 trzymam za Was wszystkie kciuki i czekam na Wasze II kreski. Ja dziś 14dpo, zrobiłam rano test. Najpierw myślałam, ze zalany bo trzymałam 3 sęk. Za długo i długo był czerwony w poziomie (nie wiem czy dobrze to opisałam) później 1 krecha. Coś tam widziałam ale wiem ze to moja podswiadomosc. Nie znam tych testow bo były dołączone do testow owu (nie najlepszych) No Ale już to wszelkiej nadziei.
Widocznie tak ma być. Czekam jutro na okres i będziemy z mężem myśleć co dalej. Nie wiem czy nie odpuścimy.. jest mi przykro, ze przeze mnie nie będzie tata😞

Wiem. Wyuczona reakcja. Całe życie ktoś miał tylko problem względem tego co robię i czy ktos powie cos milego niestety sadze ze pewnie chce mi na złe...🤦‍♀️ bardzo złe doświadczenia życiowe po prostu sprawiły, że już nie jestem w stanie znieść jakiejkolwiek krytyki bo całe swoje życie tylko ją słyszałam.
Ja teraz, w dorosłym życiu odkrywam jak dużo z jakiś malych rzeczy z np mojego dzieciństwa wpływa na moje reakcje i odczucia teraz. Masakra ile tego jest. W wieku 20 lat przeżyłam dość traumatyczne doświadczenie i większość rzeczy zwalałam na to, później odkryłam że nie koniecznie to ta sytuacja jest wszystkiemu winna.

Ja mam w piątek wizytę i chyba zrobię dziś dla pewności betę i progesteron - żeby zobaczyć czy dalej przyrasta ok i by w razie nie znalezienia zarodka w macicy mieć pewność że szukamy go dalej, jak nie w jajowodach to w brzuchu. Bo jakby go nie było widać to betę i tak będę musiała zrobić .

Coś tam faktycznie przebija :) dlatego pisałam ze negatywna beta nic a nic nie wyklucza
Pamiętasz, moje wyglądały identyko na początku
Nie robiłaś clearblue zeby zobaczyć ciemniejszą krechę ?

Swoją droga, wiesz kim był fan? Chora akcja 😂
Clearblue byl falszywy jak sie okazalo. Czytalam na roznych forach i caly czas taki wychodzi. 2 zalałam ale dokupilam jeszcze 1 i zrobilam na zwyklej wodzie i wyszlo to samo wiec nigdy wiecej clearblue!
Ale pinkow zużyłam 5 (😆) i kazdy był idealnie biały aż do dziś

reklama
Do góry