reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Zaktualizuję tylko, że na pinku płytkowym mam cień 😘🥰 mam nadzieję, że widać.
Jeśli beta była <5 dwa dni temu a nie <1.2 jak zwykle w tym laboratorium no a dziś o 4 rano wyszedł mi taki cień cienia to chyba jednak coś może kiełkować. Wrócę jutro lub za 2 dni z aktualizacją 🙂 wczorajszy odpoczynek od forum dobrze mi zrobił. Ps. Nie mam od wczoraj już żadnych bóli brzucha...a tak bardzo się bałam bo na prawdę były spore, czyli jednak faktycznie to mogło być zagniezdżenie. Miłego dnia kochane ❤

Aha i byłabym zapomniała. GORĄCE POZDROWIRNIA DLA MOJEGO FANA, któremu usuneli konto jak widzę 🙂

Załączniki

• 20211208_060523.jpg
    20211208_060523.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 139
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zaktualizuję tylko, że na pinku płytkowym mam cień 😘🥰 mam nadzieję, że widać.
Jeśli beta była <5 dwa dni temu a nie <1.2 jak zwykle w tym laboratorium no a dziś o 4 rano wyszedł mi taki cień cienia to chyba jednak coś może kiełkować. Wrócę jutro lub za 2 dni z aktualizacją 🙂 wczorajszy odpoczynek od forum dobrze mi zrobił. Ps. Nie mam od wczoraj już żadnych bóli brzucha...a tak bardzo się bałam bo na prawdę były spore, czyli jednak faktycznie to mogło być zagniezdżenie. Miłego dnia kochane ❤
No coś tam przebija przebija❤️😍 czekamy na betę 🤞

ale słuchaj, my wszyscy tu trzymamy kciuki za Ciebie itp ale tak jak wszystkie możemy się mylic odnosnie naszego ciała, dziewczyny powiedziały tylko swoje zdanie. Jeśli czujesz ze masz ciążowe objawy to super, oby to było to i w 100% się będziemy cieszyc jeśli tak będzie. Nikt nie podważa Twojej opinii i odczuć. Zastanawia mnie tylko skąd taka pewność i upartość, bo to prowadzi do tego ze jak ktos inny ma przeciwne zdanie (np z tym znakiem mniejszości) to się obruszasz i próbujesz wszystkim przemówić ze się mylą. Naprawdę wszystkie życzymy Ci dobrze, ale trochę wyluzuj bo nikt nie chce zle dla Ciebie, to forum dyskusyjne i po prostu dziewczyny wyrażają swoje zdanie :)
Po prostu byłam 3 razy w ciąży. Czułam od razu, że coś nie gra bo miałam około tydzień po owulacji bóle pachwin, brzucha itp. Nigdy tego u siebie nie zauważam przed @ więc byłam pewna albo ciąża albo coś poważnego, choroba, pęknięta torbiel...cokolwiek takiego

kochana, a nie uważasz ze trochę za emocjonalnie reagujesz? Nikt nic złego Ci nie powiedział :)
Wiem. Wyuczona reakcja. Całe życie ktoś miał tylko problem względem tego co robię i czy ktos powie cos milego niestety sadze ze pewnie chce mi na złe...🤦‍♀️ bardzo złe doświadczenia życiowe po prostu sprawiły, że już nie jestem w stanie znieść jakiejkolwiek krytyki bo całe swoje życie tylko ją słyszałam.

Wiem. Wyuczona reakcja. Całe życie ktoś miał tylko problem względem tego co robię i czy ktos powie cos milego niestety sadze ze pewnie chce mi na złe...🤦‍♀️ bardzo złe doświadczenia życiowe po prostu sprawiły, że już nie jestem w stanie znieść jakiejkolwiek krytyki bo całe swoje życie tylko ją słyszałam.
każdy miał jakieś słabe doświadczenia, grunt to pracować nad samokontrola. Nie bierz tak wszystkiego do siebie

reklama
Tutaj to forum to taka szkoła życia, stety niestety. Dużo różnych dziewczyn, różnych reakcji i opinii. To też dobra okazja do tego, aby nauczyć się dystansować, robić swoje, a jak się komuś nie podoba... To jego problem 🙂 nikt nie zna Twojego organizmu tak, jak Ty sama i masz pełne prawo czuć tak a nie inaczej i po swojemu interpretować jego reakcje. Ja tam trzymam za Ciebie kciuki 🤞😍

Do góry