reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

ahaha nie kochana, jutro rano zrobię :D nie robię sobie jakichś mega nadziei bo znam swoje szczęście, ale na przykład teraz siedzę w sypialni na łóżku i czuje jak mnie mdli, to samo było dzisiaj przed końcem pracy. Może faktycznie coś się dzieje, albo coś zjadłam :p
Już myślałam że coś przegapiłam:D az wracałam do poprzednich stron. A może a noz się uda :) jestem tutaj od niedawna i nawet się nie orientuje. Długo się staracie? Masz już maluszka?:)

reklama
Już myślałam że coś przegapiłam:D az wracałam do poprzednich stron. A może a noz się uda :) jestem tutaj od niedawna i nawet się nie orientuje. Długo się staracie? Masz już maluszka?:)
byłoby super :) miło Cię widzieć, rozgość się, ale nie zasiedź tylko uciekaj na mamuśki jak najszybciej :)
staramy się od czerwca zeszłego roku, 1 pozamaciczna w tym roku i tak działamy. Jeszcze nie, to nasza walka o pierwsze :D

byłoby super :) miło Cię widzieć, rozgość się, ale nie zasiedź tylko uciekaj na mamuśki jak najszybciej :)
staramy się od czerwca zeszłego roku, 1 pozamaciczna w tym roku i tak działamy. Jeszcze nie, to nasza walka o pierwsze :D
Trzymam kciuki kochana :) za Was wszystkie! Mam nadzieję że każdemu się uda ♥️

Hej dziewczyny, trzymam kciuki za Wasze jutrzejsze kreseczki! Przyda się trochę dobrych wiadomości na początku miesiąca 😁 Ja dziś czuję się.. dziwnie. Nie wiem czy aż tak mi siadło na głowę czy to jakaś choroba 😳 Rano było mi tak zimno że siedziałam w dwóch swetrach i dalej nic.. chyba też w końcu rano zatestuje jak @ nie będzie

Wiecie co, ten mój psiak chyba wie ze się stresuje jutrem. cały czas koło mnie leży i obserwuje każdy mój ruch, wszędzie chodzi za mną...
Ja dzisiaj wg aplikacji mogę się przetestować - 12dpo, aaale wciąż jakoś czekam na @..gdyby jednak nie przyszła, będę musiała go zrobić i nieźle kombinować jak wybrnąć z picia alkoholu, booo w piątek mam wigilię pracowniczą 🙊😅… Najgorzej 🙈
testuj ze mną jutro :) zawsze to raźniej

Hej dziewczyny, trzymam kciuki za Wasze jutrzejsze kreseczki! Przyda się trochę dobrych wiadomości na początku miesiąca 😁 Ja dziś czuję się.. dziwnie. Nie wiem czy aż tak mi siadło na głowę czy to jakaś choroba 😳 Rano było mi tak zimno że siedziałam w dwóch swetrach i dalej nic.. chyba też w końcu rano zatestuje jak @ nie będzie
testuj z nami w takim razie :)

reklama
Do góry