olka11135
Fanka BB :)
u mnie właśnie przyszła wstrętna @ a z nią morze łez
Bardzo mi przykro! Dla pocieszenia dodam, że mam cudowne dziecko z września! W następnym cyklu się uda! Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie właśnie przyszła wstrętna @ a z nią morze łez
To samo xDaaaa
Ja zaczynam o 7:00, także będę po 6:30 juz codziennie mam otwarta kartę forum na kompie, wiec będę czuwać
ile razy ja sobie wyobrazalam w jakichs sytuacjach powiem mojemu.. ehhTeraz mąż mój ma drugie zmiany do czwartku, wzięliśmy sobie oboje wolny piątek żeby jechać w góry pochodzić... gdyby się udało, to zabrałabym test w góry i pokazałabym mu na samym szczycie, ze będzie tatusiem
powiesz, zobaczysz <3 wszystkie które tu czekamy w końcu powiemyile razy ja sobie wyobrazalam w jakichs sytuacjach powiem mojemu.. ehh
powiem Ci ze w grudniu mialam tak dobre nastawienie i tak myslalam, ze sie uda, ze teraz chyba mnie kilka mieisecy rezygnacji i zwątpienia.powiesz, zobaczysz <3 wszystkie które tu czekamy w końcu powiemy
trzymaj to nastawienie. będzie dobrzepowiem Ci ze w grudniu mialam tak dobre nastawienie i tak myslalam, ze sie uda, ze teraz chyba mnie kilka mieisecy rezygnacji i zwątpienia.
Juz mineło hahah
Stanelam na poście że masz zrobić test ciążowy i chyba przegapiłam jak go zrobiłaś i wynik... Dodałas może zdjęcie? Gratuluję!!Teraz mąż mój ma drugie zmiany do czwartku, wzięliśmy sobie oboje wolny piątek żeby jechać w góry pochodzić... gdyby się udało, to zabrałabym test w góry i pokazałabym mu na samym szczycie, ze będzie tatusiem
ahaha nie kochana, jutro rano zrobię nie robię sobie jakichś mega nadziei bo znam swoje szczęście, ale na przykład teraz siedzę w sypialni na łóżku i czuje jak mnie mdli, to samo było dzisiaj przed końcem pracy. Może faktycznie coś się dzieje, albo coś zjadłamStanelam na poście że masz zrobić test ciążowy i chyba przegapiłam jak go zrobiłaś i wynik... Dodałas może zdjęcie? Gratuluję!!