reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Hej kochane,
po konsultacjach i badaniach w klinice niepłodności wiemy, że problem leży po stronie męża. Morfologia 0%, mąż bierze suplementy(ten fertil on) żeńszeń, witaminę D3 i cynk dodatkowo do suplementów. U mnie badania wszystko sprawdzone i jest wszystko idealnie. Zaczynam się już poddawać i wątpić, że kiedykolwiek spotka mnie to szczęście. Spóźniała mi się @, nie nastawiałam się,ale zawsze gdzieś jest jakaś mała nadzieja niestety dzisiejszy dzień ją przekreślił, bo przyszła @. Czuje się okropnie taki żal, że życie jest niesprawiedliwe. Nie mam już sił 😔

Juz mineło hahah :D

Teraz mąż mój ma drugie zmiany do czwartku, wzięliśmy sobie oboje wolny piątek żeby jechać w góry pochodzić... gdyby się udało, to zabrałabym test w góry i pokazałabym mu na samym szczycie, ze będzie tatusiem :D
Stanelam na poście że masz zrobić test ciążowy :D i chyba przegapiłam jak go zrobiłaś i wynik... Dodałas może zdjęcie? Gratuluję!! 😘🤗

reklama
Stanelam na poście że masz zrobić test ciążowy :D i chyba przegapiłam jak go zrobiłaś i wynik... Dodałas może zdjęcie? Gratuluję!! 😘🤗
ahaha nie kochana, jutro rano zrobię :D nie robię sobie jakichś mega nadziei bo znam swoje szczęście, ale na przykład teraz siedzę w sypialni na łóżku i czuje jak mnie mdli, to samo było dzisiaj przed końcem pracy. Może faktycznie coś się dzieje, albo coś zjadłam :p

Do góry