Jula19
Fanka BB :)
Bierzesz już ten niepokalanek?O matko robisz nadzieje hahaha niech ta prolaktyna będzie tylko winna i w końcu pyknie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bierzesz już ten niepokalanek?O matko robisz nadzieje hahaha niech ta prolaktyna będzie tylko winna i w końcu pyknie
Tzn ja nie mam chyba nastawienia na nie.. bardziej mąż. Nie gadaliśmy jeszcze o tym tylko wczoraj tak w rozmowie wyszlo, ze to już nie jest dla niego takie naturalne.. ale nic dokładnie nie wiemA z ciekawości czemu nie jesteście przekonani do invitro? Oczywiście poza kosztami. Jak nie chcesz nie odpowiadaj. Ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że mam wielu znajomych z cudownymi dzieciakami po invitro, mam też w najbliższej rodzinie dzieci z adopcji i też jest okej
O tym samym dziś myślałamTy mi Koleżanko wyglądasz już jakiś czas podejrzanie testuj jutro!
Mnie tak bolał jajnik w sobotę ( chyba z niego była owu) teraz np od dwóch dni mam tak, ze przy oddawaniu moczu mnie ciągnie ten drugi jajnikJezu znowu boli
Teraz jakieś Klocia na wysokości wzgórka łonowego. Aż w pracy chciało mi się śmiać bo to tak jakby łaskotałoMnie tak bolał jajnik w sobotę ( chyba z niego była owu) teraz np od dwóch dni mam tak, ze przy oddawaniu moczu mnie ciągnie ten drugi jajnik
Tak tak od wczorajBierzesz już ten niepokalanek?
Kurczę, a już myślałam, że piszesz, że już zrobiłaśJutro rano zrobię i dam znac chociaż na nic się nie nastawiam zupełnie
nieee w dzień nie robięKurczę, a już myślałam, że piszesz, że już zrobiłaś