reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Zabrzmiało jakbym była obserwowana, hahaha :D No spróbuje :) Zobaczymy co z tego wyniknie :>
Nie żeby od razu obserwowana 😉 ale serio już dłuższy czas jak czytam, co piszesz, to tak mi się tli, że coś jest na rzeczy. Szczegółów bym Ci nie podała, ale taki właśnie mam ogólny zarys Twojej sytuacji 😄

Mi dziś ustały wszystkie objawy, a od piątku miałam bóle w podbrzuszu i wysoko szyjkę. A dziś już jest nisko :( a zapisałam się na betę już... Ehhh -, -

Nie chcę tego pisać, bo przecież ta moja kreska to może być testowa i totalny fejk. Ale mi wszystko totalnie ustało. Jeszcze wczoraj test był biały jak śnieg, żadnego cienia nawet po 24h. Jedynie temperatura jest cały czas podwyższona no i ja mam szyjkę w mojej ocenie wysoko. Ale to w mojej, bo ja się nie znam na tym kompletnie i może wcale wysoko nie jest ;)

Nie chcę tego pisać, bo przecież ta moja kreska to może być testowa i totalny fejk. Ale mi wszystko totalnie ustało. Jeszcze wczoraj test był biały jak śnieg, żadnego cienia nawet po 24h. Jedynie temperatura jest cały czas podwyższona no i ja mam szyjkę w mojej ocenie wysoko. Ale to w mojej, bo ja się nie znam na tym kompletnie i może wcale wysoko nie jest ;)
3mam mocno kciuki za Ciebie! Ja tam widzę kreseczkę:)

reklama
Do góry