Weronik@29
Fanka BB :)
Testuj jutro z rańcaAleż mnie boli lewy jajnik. Tak mnie rwie okrutnie, że masakra, a jestem przekonana że z niego była owulacja właśnie. Aż siedzieć nie mogę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Testuj jutro z rańcaAleż mnie boli lewy jajnik. Tak mnie rwie okrutnie, że masakra, a jestem przekonana że z niego była owulacja właśnie. Aż siedzieć nie mogę
A miałam czekać do czwartku, bo @ dopiero w sobotę. Nie będzie za wcześnie?Testuj jutro z rańca
Mozesz juz testować jutro rano trzymam kciukasyA miałam czekać do czwartku, bo @ dopiero w sobotę. Nie będzie za wcześnie?
No musisz go dopaść jeszcze "pożegnalnie"Ja troche mam nerwa akurat owulacja mi wypada na czas w którym wyjeżdżam do Polski a mąż dojedzie dopiero 3 dni później no nic bede musiala go wykorzystać jeszcze z samego rana przed wyjazdem trzeba miec nadzieję jak co miesiąc
Jak to się stało, że mi ten post umknął? No jest kreska kurde! I na tych akurat też nie miałam nigdy żadnego cienia testowej tak że trzymam kciuki za jutrzejszySerio dziewczyny, nic tam u mnie mnie ma xD
To tylko głowa płata figle
Ty mi Koleżanko wyglądasz już jakiś czas podejrzanie testuj jutro!U mnie 4 dni do @, ale objawów żadnych. Raz od czasu mnie jajnik zakłuje. Wrażliwsze piersi mam, ale sutki nie - co jest dziwne. Nie nastawiam się, 50/50 szans
Zabrzmiało jakbym była obserwowana, hahaha No spróbuje Zobaczymy co z tego wyniknie :>Ty mi Koleżanko wyglądasz już jakiś czas podejrzanie testuj jutro!