L
Lebkuchen_mum
Gość
Dlaczego?9 dni do okresu a ja juz zaczynam sie trząść na samą myśl o okresie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlaczego?9 dni do okresu a ja juz zaczynam sie trząść na samą myśl o okresie
Dlaczego?
Za bardzo emocjonalnie bierzesz to do siebie. Nic ci to dobrego nie da a tylko pogorszy psychike
Raczej przyjdzie później. U mnie ostatnio owulacja 5 czy 6 dni pozniej byla i okres po 12 dniach od owulacji czyli jak zwykle faza lutwalna 12-14 dni takze sie przeciagnelo o te kilka dni co owulacja byla pozniejDziewczyny owulacja mi się opóźniła 5 dni więc miesiączka powinna przyjąć o te 5 dni później czy normalnie? Jak normalnie to faza lutealna by trwała tylko 9 dni
Osobiscie uwazam, że w moim przypadku lepiej było stracić niż nie zajść bo wiem co jest przyczyną, wiem jak działać a nie zachodząc to jest jedna wielka niewiadoma często. Miliardy badan, a jak wszystko wychodzi dobrze to dopiero problem a z poronieniami jest tak,że jak sie chce znalezc to w stosunkowo którkim czasie można znaleźć przyczynę i jest masa leków które pomogą tylko no też jest to, że nie u każdego ten sam zestaw się sprawdziDlatego nie wiem co lepsze czy tracic ciążę czy nie zajść wcale, o ile cos z tego juz wgl mozna ujac za lepsze.
Pięknie tam!Miłego dnia kochane
Ja właśnie w drodze do ginekologa aby omówić plan na starania i sprawdzić podwozie. Podziwiam lekarza, że nawet w niedzielę przyjmuje
Powinny dlatego to sugeruje że pecherz masz czysty. Na odwrót już jest często tzn pecherz czysty a bakterie w cewceZobacze co mi dzis zaproponuje urolog. Nie wiem czy wlasnie ostatnio o tym nie mowil, że jak nic z wymazu nie wyjdzie to czy tego o czym mowisz nie zrobimy. Ale po niemiecku to nie rozumialam w 100% mówił na pewno, że sprawdzimy co dzieje się w środku w pęcherzu. Bo usg nerek robił i wszystko ok. Ale czy jeśli coś by się działo w pęcherzu i wynik moczu jest jaki jest to te bakterie w cewce moczowej nie powinny też być? Tak na logikę?
Zdrówka ❤No w moim przypadku też uważam, że lepiej było stracić. Wgl core mam na wolnym, antybiotyk dostala i dopiero gorączka jej opadła. Kto wie czy szkoły u nas nie zamkną.
No wlasnie tak myslalam. Wlasnie ide do urologa. Az jestem ciekawa co powie.Powinny dlatego to sugeruje że pecherz masz czysty. Na odwrót już jest często tzn pecherz czysty a bakterie w cewce