reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Cześć dziewczyny [emoji16]
Zaczęliśmy starania, a że w grupie raźniej to dołączam do was [emoji16]
Akurat jestem w okresie okoloowulacyjnym, testować zamierzam za ok 2 tygodnie [emoji846]
Jestem już po jednym poronieniu więc strach trochę jest...
Życzę wam wszystkim szybkiego ujrzenia dwóch kreseczek [emoji846]

reklama
Dziękuję

Dziękuję Ci bardzo!! 🙂 Ja się pogubiłam w tych wszystkich wyliczeniach. Zrobiłam dziś... Biel... I chyba się wstrzymam z tym wszystkim do 8.12. Będzie ciężko z moją cierpliwościa ale chyba skończyła mi się tolerancja na tą biel i zaczyna mnie przybijać trochę. Z tym okresem to ja jestem skomplikowanym przypadkiem. 🤦🏼‍♀️ Ale ten cykl jest taki innym niz poprzednie i narobiłam siebie chyba niepotrzebnych nadziei na cokolwiek ☹️

Ja idę podobnie bo w pewnym momencie wkurzyłam się i odpuściłam robienie testów owu, ale temperatura + śluz + szyjka + ogromnym ból mogą wskazywać, że ta owulacja była tego 23.11 - szczególnie że 8dpo robiłam progesteron i wyszedł 14,6 więc wskazujący na to, że rzeczywiście ta owulacja była. Pytanie tylko teraz czy wstrzeliliśmy się w te nasze ok. 30% szans na ciążę ;)

Mam jeszcze 6 testów pink i dalej będę sobie testować :) ale spiny nie mam już jakiejś mocnej.

Ja póki co mam dzień lenia. Mój zajmuje się małym a ja ide się zdrzemnąć bo ten brzuch cały czas ćmi 😮‍💨 później trzeba ogarnąć dom i coś przygotować na jutro bo będziemy mieli gości 😀 pewnie i tak się nasyfi tak, że trzeba będzie znowu z rana sprzątać 😂

Mnie też tam coś ćmi na szczęście, dzieci z ojcem w kinie :D mam nadzieje, że mi coś dobrego do jedzenia przywiozą :D

Cześć dziewczyny [emoji16]
Zaczęliśmy starania, a że w grupie raźniej to dołączam do was [emoji16]
Akurat jestem w okresie okoloowulacyjnym, testować zamierzam za ok 2 tygodnie [emoji846]
Jestem już po jednym poronieniu więc strach trochę jest...
Życzę wam wszystkim szybkiego ujrzenia dwóch kreseczek [emoji846]

Cześć! Mam nadzieję, że długo u nas nie pobędziesz i szybko przejdziesz na wrześniówki 2022 ;)

Cześć Dziewczyny ponownie Was witam 🌻🌻🌻 Staramy się z mężem od sierpnia o drugie dziecko. Dzis jest 26 dc. Czuje się rozjechana jak po grupie żołądkowej, siedzę na L4. Zatestowałam z ciekawości dziś i ... cuda cuda ogłaszają???😱😱😱🙈🙈🙈
Super gratulacje i mam nadzieje ze widzimy się na sierpniowych mamach :)

Ja 3 dni do @, ból brzucha jakby okres miał lada moment przyjść, ból piersi ucichł mocno. Tylko dalej jakbym chodziła z jelitówka, kręci po każdym posiłku… ehhhh tak bym chciała żeby to były wreszcie te 2 kreseczki 😓❤️ Ale test już zrobię po prostu w dniu miesiączki…
Trzymam kciuki ❤️

Wow! Ale ładny!
A ja sobie mówiłam, że moja 14 całkiem spoko 😂 i że może te 331 prolaktyny nie do końca przy tym wypada tak źle. No nic. Mam 6 miesięcy na intensywne leczenie w razie gdyby nie okazało się to jednorazowe. Muszę spróbować coś zrobić ze stresem bo to pewnie jest przyczyna 😑
No dobra ale skoro masz tak wysoką prolaktynę to pewnie ona jest winna tak rozjechanych cykli

reklama
Do góry