reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Witam Was 😊🧡 ja miałam sen dzisiaj, że zaszłam w ciążę i nagle się budzę i przywitał mnie z rana okres 🤦‍♀️ woec moje wcześniejsze testy z Clearblue nie pomogły tzn wiem odczytywałam po czasie 😐 no nic w tym roku jest jeszcze jedna szansa że tak powiem 😁 staram się nie załamywać, ale już tak bardzo bym chciała 🤰 ale za Was trzymam kciuki mocno 😁

reklama
Mój test z poniedziałku [emoji16] zdj pierwsza , a z czwartku taki ( zdjęcie drugie )
Także może coś z tego będzie [emoji16][emoji16] trzymam kciuki
IMG_20211129_122055_183.jpeg
IMG_20211202_063645_716.jpeg

U mnie to dziwnie w tym miesiącu. Dziś 22dc, do czwartku zero objawów. Wczoraj jak wracałam z pracy złapał mnie okropny ból jajnika. Kłucie i mdłości. Tak jak na owulacje, ucieszyłam się nawet bo kiedyś miewałam takie bóle przy owu, no ale teoretycznie owulacje powinnam mieć tydzień temu a nie teraz. Cały tydzień miałam tem 36,4 dziś 36,6. Zazwyczaj w tym dniu cyklu miałam już podwyższona do 37 i tak zostawała do dnia @. Dziś już nie boli za to bardzo wysypało mi twarz więc pewnie miesiączka się zbliża a ból nie wiem z czego... Może zszedł stes z całego tygodnia w pracy.

@Lebkuchen_mum gratulacje! Dla mnie jest tam ewidentnie kreseczka, w poniedziałek biegłabym na betę jeżeli dasz radę.

U mnie biel, bielą pogania :) no ale nadal czekamy. Wczoraj sobie czytałam jakie bhcg miały dziewczyny, w różnych dniach po owu. I tak 10/11 często udawało się już złapać ciążę, bo beta była np. 4, albo nawet już 7. Ale testy ich kompletnie nie łapały :) także może mam jeszcze czas. Tym bardziej, że test z wczoraj i dzisiaj o czułości 25 :)

A ja mam pytanie może za bardzo nie wypada, jeśli uraże to przepraszam 😊 w dni płodne staracie się przez cały czas? Czy może co drugi dzień, chce powiedzieć mężowi że po okresie moim musi być w gotowości przez cały tydzień 😅 myślę że się ucieszy 😜
Moja szwagierka miała to szczęście że spróbowała raz i to w dni niepłodne i jej się udało 😅 moja przyjaciółka starała się też 3 cykle i też się jej udało z tym że oni próbowali cały czas w jej dni płodne 😊 jak to u was wygląda? 😊 Oczywiście nie chce wyjść na wścibską tylko tak z ciekawości, kto ma ochotę niech odpowie 😊

@Lebkuchen_mum gratulacje! Dla mnie jest tam ewidentnie kreseczka, w poniedziałek biegłabym na betę jeżeli dasz radę.

U mnie biel, bielą pogania :) no ale nadal czekamy. Wczoraj sobie czytałam jakie bhcg miały dziewczyny, w różnych dniach po owu. I tak 10/11 często udawało się już złapać ciążę, bo beta była np. 4, albo nawet już 7. Ale testy ich kompletnie nie łapały :) także może mam jeszcze czas. Tym bardziej, że test z wczoraj i dzisiaj o czułości 25 :)
Jutro powtorze ale w poniedzialek na pewno polece juz o 7 na bete 😂
Moze dlatego serum po raz 1 mnie poparzyło bo skóra jest wrażliwsza a cerę mam jak pupcia niemowlaka 🤔
Moj mi wmawial, że negatyw wiec myslalam że wyimaginowalam sobie ten cien

reklama
Jutro powtorze ale w poniedzialek na pewno polece juz o 7 na bete 😂
Moze dlatego serum po raz 1 mnie poparzyło bo skóra jest wrażliwsza a cerę mam jak pupcia niemowlaka 🤔
Moj mi wmawial, że negatyw wiec myslalam że wyimaginowalam sobie ten cien
Lebkuchen_mum informuj Nas jak sytuacja się rozwinie 😁 trzymam kciuki żeby jutro też pokazały się piękne dwie kreski 😁🥳

Do góry