pannadarianna
Fanka BB :)
to jeszcze za wcześnie. @ ma przyjść dopiero w piątek najszybciej w poniedziałek sobie zrobię w MikołajkiRob test
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jeszcze za wcześnie. @ ma przyjść dopiero w piątek najszybciej w poniedziałek sobie zrobię w MikołajkiRob test
Ja się nie przejmuję takimi rzeczami, jak jej coś nie pasuje to niech napisze z prawdziwego konta, a nie dopiero założonegoEj czekaj, to ty też chyba nie jesteś tu mile widziana bo ci się za szybko udało z tamtymi dzieciaczkami
Co tam poronienie...przeciez zajsc w 1 cyklu to zbrodnia...nie wazne jaki bol sprawia strata
Przecież jest kreseczka!Generalnie wyszlo mi dzis cos takiego ale uznalam za negatyw...sama nie wiem...ogladam go i oglądam...jest podbarwiona przy brzegach na mocniejszy niebieski ocencie. Znowu mam mocniejsze bole brzucha i cycek mnie strasznie zaczal bolec.(to te testy co ma byc tylko pionowa linia).
Moze sobie wkręcam że cos tam jest
W nocy jak szlam siku to mialam napady zimna i spalam w szlafroku
powtórz jutro ranoU mnie po wyschnięciu ściemniała ta kreska. Wiadomo po czasie się nie odczytuje ale w czasie odczytywania było to co wczesniej wstawiałam. Teraz tak to wygląda. Ale i tak nie wiem co mam myslec
Oczywiscie powtorze bo jak wyjdzie to od razu zastrzyk z heparynąpowtórz jutro rano
Ewidentnie dzidziuś . Jeszcze jak Ci jest zimno wieczorem to też potwierdza bo ja tak miałam i mam cały czas. W dzień jako tako a wieczorem mogłabym się schować pod dwie kołdry. Po cichu gratuluję i teraz najważniejsze żeby wszystko ładnie się rozwijałoU mnie po wyschnięciu ściemniała ta kreska. Wiadomo po czasie się nie odczytuje ale w czasie odczytywania było to co wczesniej wstawiałam. Teraz tak to wygląda. Ale i tak nie wiem co mam myslec
Ja to juz cicho gratulujemega czułe te testyU mnie po wyschnięciu ściemniała ta kreska. Wiadomo po czasie się nie odczytuje ale w czasie odczytywania było to co wczesniej wstawiałam. Teraz tak to wygląda. Ale i tak nie wiem co mam myslec
Teraz zaczęły mnie oblewać poty...z synem tak się pocilam na początku, że pachniałam jak szczur z kanałów i kapałam się 3-4x dziennie a i tak był dramatEwidentnie dzidziuś . Jeszcze jak Ci jest zimno wieczorem to też potwierdza bo ja tak miałam i mam cały czas. W dzień jako tako a wieczorem mogłabym się schować pod dwie kołdry. Po cichu gratuluję i teraz najważniejsze żeby wszystko ładnie się rozwijało
To może jednak nie zwariowałam
Czasem się tak doszukuję, że cudem chcę coś zobaczyć. Moj sie smieje i mowi, że dla niego nic nie ma tam
Chciałam dać Ale mam tak zgrabne palce, ze wcisnęłam jakieś inne pierdolyJa się nie przejmuję takimi rzeczami, jak jej coś nie pasuje to niech napisze z prawdziwego konta, a nie dopiero założonego
Mogę się założyć, że jestem tutaj najmłodsza i dla mnie starta dziecka mając ledwo 18 lat była najgorszym doświadczeniem mojego życia, które pokazało mi na czym polega dorosłe życie. Nie dostałam od nikogo żadnego wsparcia tylko wyśmiewanie i pytania kiedy roniłam ile chcę mieć dzieci i jakiej płci, bo przecież jestem młoda, na pewno nie planowałam dziecka to można robić ze mnie idiotkę. Nawet własna rodzina udaje, że nigdy nie byłam w 1 ciąży, nawet jednego słowa pocieszenia nie usłyszałam.
Druga ciąża gdyby nie luteina, zatrzymywanie porodu, pessar i wieczne leżenie też byłaby stracona.
Zastanawiałam się długo czy wejsc na tę grupę, ale zauważyłam, że są tutaj same miłe osoby, wszyscy się wspierają i jest tak jakby rozmawiało się z przyjaciółkami. A takie osoby sprawiają, że inne kobiety boją się potem napisać. Szkoda, że nie rozumieją, że to grupa dla wsparcia, dzielenia się doświadczeniami i przede wszystkim do dzielenia się radością. Mi się udało-tobie też się uda. To daje mega radość, ale niektórzy nie rozumieją po co są takie grupy.