Weronik@29
Fanka BB :)
No tak ale nie cała hehe tylko tak do smaku. Że nie zaszkodzi a krew pobudzic. Choć nie piłam bo nie mialam potrzebyW ciąży lampka wina ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak ale nie cała hehe tylko tak do smaku. Że nie zaszkodzi a krew pobudzic. Choć nie piłam bo nie mialam potrzebyW ciąży lampka wina ?
Sory ale co za debil?Max lampeczka wina którą mi nawet lekarz zalecal raz na jakis czas w pierwszej ciąży
Dzięki czuje autentyczna ulgęUuuu to ja pogratuluje.
Tylko bądz grzeczna bo tu tylko dobre i miłe dziewczynkiHej,
Przeszłam tu za Twoja rada, może tu nie zostanę zlinczowana za wyrażanie swojego zdania, bądź odbieganie od tematu starań... Zostanę przyjęta?
Nie mam pojęciaJa we wrześniu rzuciłam rezygnacje od dnia złożenia podania tez jest mi lepiej. A co planujesz dalej ?
Haha obawiam się że nie wyrobie się w 3-miesiecznym okresie wypowiedzenia mam czas przemyśleć co chcę robić jak dorosnęCiążę na pewno