reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Cześć, jestem Anka 26 lat, chyba wreszcie dorosłam do decyzji o dziecku 😁 to nasz pierwszy miesiąc starań, kwas foliowy biorę od chyba 6 miesięcy, nie pilnowałam dni płodnych ani regularności stosunków 😊 wiem, że to głupie ale mam okropne przeczucie że się uda haha

reklama
Rano z mężem byliśmy zrobić sobie badania, w sumie to tak bardziej profilaktycznie mocz, morfologia, próby wątrobowe, tsh itd
Moje tsh spadło i aktualnie wynosi 2,08 🤗
Natomiast babki diagnostyce się pomyliły i zleciły mojemu mężowi panel narkotykowy w moczu🤣🤣 na szczęście badania nie były odpłatne.

To prawda. Ale ja nie zaskoczyłam odrazu tylko w 2 cyklu, tzn po tej @ od odstawienia.
Mialam konsultacje z moja pania doktor, bo chyba ty mi doradzałaś heparyne ? I tak zgadza sie od pozytywnego testu mam przyjmować. 🙃 moj drugi gin facet niekoniecznie byl do teho przekonany, bo woli na etapie serduszka. Ale jednak ufam swojej lekarce i bede brac odrazu
No widzisz. Trzeba sie mnie słuchać. Oczywiście,że od pozytywnego testu. Do serduszka może wcale nie dojść jeśli heparyne wprowadzi sie za pozno. Super ❤❤❤

reklama
Do góry