reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Cześć, jestem Anka 26 lat, chyba wreszcie dorosłam do decyzji o dziecku 😁 to nasz pierwszy miesiąc starań, kwas foliowy biorę od chyba 6 miesięcy, nie pilnowałam dni płodnych ani regularności stosunków 😊 wiem, że to głupie ale mam okropne przeczucie że się uda haha

reklama
Rano z mężem byliśmy zrobić sobie badania, w sumie to tak bardziej profilaktycznie mocz, morfologia, próby wątrobowe, tsh itd
Moje tsh spadło i aktualnie wynosi 2,08 🤗
Natomiast babki diagnostyce się pomyliły i zleciły mojemu mężowi panel narkotykowy w moczu🤣🤣 na szczęście badania nie były odpłatne.

To prawda. Ale ja nie zaskoczyłam odrazu tylko w 2 cyklu, tzn po tej @ od odstawienia.
Mialam konsultacje z moja pania doktor, bo chyba ty mi doradzałaś heparyne ? I tak zgadza sie od pozytywnego testu mam przyjmować. 🙃 moj drugi gin facet niekoniecznie byl do teho przekonany, bo woli na etapie serduszka. Ale jednak ufam swojej lekarce i bede brac odrazu
No widzisz. Trzeba sie mnie słuchać. Oczywiście,że od pozytywnego testu. Do serduszka może wcale nie dojść jeśli heparyne wprowadzi sie za pozno. Super ❤❤❤

reklama
Do góry