pannadarianna
Fanka BB :)
kupiłam właśnie dwa pinki w aptece, niech sobie już bezpiecznie w szafce leżą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak tak czytam jak dużo osób męczy się z bólami m.in. piersi to aż się cieszę z tego jak łagodnie u mnie przebiega zarówno faza lutealna jak i sama
Albo jednak coś na rzeczyMnie dopiero w tym miesiącu tak. A tak to nigdy więc dla mnie to jakieś moje wkręty
Ja tez tak myśle, bo cycki bolą mnie zawsze ale ten ból co Teraz to bardzo mocny. Nawet w sklepie potrafię się zatrzymać i za cycki złapać na stoku alejki bo tak boliMnie dopiero w tym miesiącu tak. A tak to nigdy więc dla mnie to jakieś moje wkręty
Albo jednak coś na rzeczy
Ja robiłam najwcześniej 10 dpo choć mówi się że implantacja może trwać nawet do 12 dpoDziewczyny ile dni po owulacji można robić betę?