reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

A ja właśnie je sobie zamówiłam w zeszłym tygodniu i powiem ci że ten zapach to pierwsze na co zwróciłam uwagę, więc wg mnie owszem śmierdzą 😅 ale czy na tyle żeby był problem z ich łykaniem to jeszcze nie wiem bo kończę opakowanie moich poprzednich...
Też już zamówiłam. No właśnie może dziewczyna jakas przewrażliwiona że jej tak zapach przeszkadzal.
Kiedyś próbowałam olej lniany pić - masakra. Na sama myśl o tym mam odruchy wymiotne...

reklama
No musi sie udawać skoro karmiące piersią zachodzą 😅jednak utrudnia to starania. Blokuje rozwijanie pęcherzyków. Sama ciekawa jestem co z tego bedzie tego miesiąca.. jednak boje sie przyjmować te tabletki ... moze spróbuje w sposób naturalny zbić ta prolaktyne
No tak ja wiem ze prolaktyna jest zwiazana z laktacja.
Tylko skoro nam sie tyle czasu nie udaje i wyszla prolaktyna za wysoka to ja mysle że to może w tym tkwi problem...

Dobra wizyta jutro na 11 u ginekologa. Najgorzej, że bierze mnie choroba i musze iść na pcr żeby móc dostać się do lekarza. Boje się, że mi covid wyjdzie 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Tak to już z nami jest...człowiek się nastawia na starania a tu zawsze się coś przyplacze. To samo miałam w tym miesiącu...;/
Ale co czekam na okres i w grudniu może coś...

Ostatnia edycja:
Daj nam znać jaki wynik. Ja powtórzyłam progesteron i się martwię bo jest spory spadek. O ile beta mi wzrosła ze 140 na 363(170%) to progesteron spadł z 35,90 na 24,90.....badanie robione dwa dni później dwie godziny wcześniej, dlatego mam nadzieję że to wahania pulsacyjne a nic złego....
To dalej bardzo wysoki na ten moment ciąży progesteron

reklama
Do góry