reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

A ja właśnie je sobie zamówiłam w zeszłym tygodniu i powiem ci że ten zapach to pierwsze na co zwróciłam uwagę, więc wg mnie owszem śmierdzą 😅 ale czy na tyle żeby był problem z ich łykaniem to jeszcze nie wiem bo kończę opakowanie moich poprzednich...
Też już zamówiłam. No właśnie może dziewczyna jakas przewrażliwiona że jej tak zapach przeszkadzal.
Kiedyś próbowałam olej lniany pić - masakra. Na sama myśl o tym mam odruchy wymiotne...

reklama
No musi sie udawać skoro karmiące piersią zachodzą 😅jednak utrudnia to starania. Blokuje rozwijanie pęcherzyków. Sama ciekawa jestem co z tego bedzie tego miesiąca.. jednak boje sie przyjmować te tabletki ... moze spróbuje w sposób naturalny zbić ta prolaktyne
No tak ja wiem ze prolaktyna jest zwiazana z laktacja.
Tylko skoro nam sie tyle czasu nie udaje i wyszla prolaktyna za wysoka to ja mysle że to może w tym tkwi problem...

Dobra wizyta jutro na 11 u ginekologa. Najgorzej, że bierze mnie choroba i musze iść na pcr żeby móc dostać się do lekarza. Boje się, że mi covid wyjdzie 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Tak to już z nami jest...człowiek się nastawia na starania a tu zawsze się coś przyplacze. To samo miałam w tym miesiącu...;/
Ale co czekam na okres i w grudniu może coś...

Ostatnia edycja:
Daj nam znać jaki wynik. Ja powtórzyłam progesteron i się martwię bo jest spory spadek. O ile beta mi wzrosła ze 140 na 363(170%) to progesteron spadł z 35,90 na 24,90.....badanie robione dwa dni później dwie godziny wcześniej, dlatego mam nadzieję że to wahania pulsacyjne a nic złego....
To dalej bardzo wysoki na ten moment ciąży progesteron

reklama
Do góry