reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
No ja właśnie teraz w piątek mialam mega dużo śluzu z krwia a w sobotę było już coś brazowego. Nie wiem skąd to się bierze, ale u mnie nie pierwszy raz takie cos...
U mnie bywało, że w dni płodne miałam śluz z odrobiną krwi ale nie aż tyle i nie było potem brązowych plamień no i test owu pokazuwał pik a tym razem wiecej krwi i dzis te brazowe plamienia plus dalej piku nie ma ☹ ale brzuch nie boli wiec na pewno okres to nie jest. Być może wina tego acardu. No jutro zobaczymy. 120€ za wizyte ale trudno...przynajmniej sie dowiem skąd takie plamienia i co z tą owulacją

Ja kupilam ten mielony. Bo właśnie nie wiedziałam jak się obchodzić z tymi ziarenkami. Kiedyś co prawda mieliłam te zierenka i do owsianki dorzucałam ale to ze względu na błonnik. Naczytałam się ze się utleniają tłuszcze czy coś i to szkodliwe i przestałam.
No to może spróbuj tak jak Ty robisz. Nie mam obaw bo to dam radę w takiej formie przelknac.

Ja kupilam ten mielony. Bo właśnie nie wiedziałam jak się obchodzić z tymi ziarenkami. Kiedyś co prawda mieliłam te zierenka i do owsianki dorzucałam ale to ze względu na błonnik. Naczytałam się ze się utleniają tłuszcze czy coś i to szkodliwe i przestałam.
No to może spróbuj tak jak Ty robisz. Nie mam obaw bo to dam radę w takiej formie przelknac.
Tak. Najlepiej na swieżo jest mielic bo zmielone w wiekszej ilosci i zostawione niestety traca wlasciwosci. Jedynie swiezo zmielone sa cos warte albo pelne ziarenka 😄

U mnie bywało, że w dni płodne miałam śluz z odrobiną krwi ale nie aż tyle i nie było potem brązowych plamień no i test owu pokazuwał pik a tym razem wiecej krwi i dzis te brazowe plamienia plus dalej piku nie ma ☹ ale brzuch nie boli wiec na pewno okres to nie jest. Być może wina tego acardu. No jutro zobaczymy. 120€ za wizyte ale trudno...przynajmniej sie dowiem skąd takie plamienia i co z tą owulacją
No dokładnie to najważniejsze, że dowiesz się co i jak z owulacja. Ja w piątek myslalam że owu jest na 100 % skoro tyle tego śluzu było z krwia, bolało mnie dosyć mocno po lewej stronie, a na usg wyglądało ze juz po. Dzisiaj idę znowu zobaczymy co z tym pęcherzykiem w prawym jajniku się dzieje...

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry