L
Lebkuchen_mum
Gość
TakW sensie Wrzucasz te ziarenka do wody i gotujesz?
I później całość pijesz, tak ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakW sensie Wrzucasz te ziarenka do wody i gotujesz?
I później całość pijesz, tak ?
U mnie bywało, że w dni płodne miałam śluz z odrobiną krwi ale nie aż tyle i nie było potem brązowych plamień no i test owu pokazuwał pik a tym razem wiecej krwi i dzis te brazowe plamienia plus dalej piku nie ma ☹ ale brzuch nie boli wiec na pewno okres to nie jest. Być może wina tego acardu. No jutro zobaczymy. 120€ za wizyte ale trudno...przynajmniej sie dowiem skąd takie plamienia i co z tą owulacjąNo ja właśnie teraz w piątek mialam mega dużo śluzu z krwia a w sobotę było już coś brazowego. Nie wiem skąd to się bierze, ale u mnie nie pierwszy raz takie cos...
Ja kupilam ten mielony. Bo właśnie nie wiedziałam jak się obchodzić z tymi ziarenkami. Kiedyś co prawda mieliłam te zierenka i do owsianki dorzucałam ale to ze względu na błonnik. Naczytałam się ze się utleniają tłuszcze czy coś i to szkodliwe i przestałam.
Tak. Najlepiej na swieżo jest mielic bo zmielone w wiekszej ilosci i zostawione niestety traca wlasciwosci. Jedynie swiezo zmielone sa cos warte albo pelne ziarenkaJa kupilam ten mielony. Bo właśnie nie wiedziałam jak się obchodzić z tymi ziarenkami. Kiedyś co prawda mieliłam te zierenka i do owsianki dorzucałam ale to ze względu na błonnik. Naczytałam się ze się utleniają tłuszcze czy coś i to szkodliwe i przestałam.
No to może spróbuj tak jak Ty robisz. Nie mam obaw bo to dam radę w takiej formie przelknac.
No dokładnie to najważniejsze, że dowiesz się co i jak z owulacja. Ja w piątek myslalam że owu jest na 100 % skoro tyle tego śluzu było z krwia, bolało mnie dosyć mocno po lewej stronie, a na usg wyglądało ze juz po. Dzisiaj idę znowu zobaczymy co z tym pęcherzykiem w prawym jajniku się dzieje...U mnie bywało, że w dni płodne miałam śluz z odrobiną krwi ale nie aż tyle i nie było potem brązowych plamień no i test owu pokazuwał pik a tym razem wiecej krwi i dzis te brazowe plamienia plus dalej piku nie ma ☹ ale brzuch nie boli wiec na pewno okres to nie jest. Być może wina tego acardu. No jutro zobaczymy. 120€ za wizyte ale trudno...przynajmniej sie dowiem skąd takie plamienia i co z tą owulacją
Dzięki kupię ziarenka i będę na zmianę robic. To można przez cały cykl pić?Tak. Najlepiej na swieżo jest mielic bo zmielone w wiekszej ilosci i zostawione niestety traca wlasciwosci. Jedynie swiezo zmielone sa cos warte albo pelne ziarenka
Tak, nawet w ciazy. To jest super zdrowe na jelita, cere i w ogoleDzięki kupię ziarenka i będę na zmianę robic. To można przez cały cykl pić?
Mnie olej lniany smakuje tak bardzo, że wypiłabym pół flaszki na razNo tak ja wiem ze prolaktyna jest zwiazana z laktacja.
Tylko skoro nam sie tyle czasu nie udaje i wyszla prolaktyna za wysoka to ja mysle że to może w tym tkwi problem...
Zalezy kiedy byla owulacja. Ciezko tak powiedziec bez wiedzy kiedy owu. Zalezy tez kiedy doszlo do zagniezdzeniaDziewczyny jeśli okres powinnam dostać 29.11, to kiedy najlepiej zrobić betę? Jak zrobię w piątek to powinno coś wyjść jeśli będę w ciąży?