reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
No ja właśnie teraz w piątek mialam mega dużo śluzu z krwia a w sobotę było już coś brazowego. Nie wiem skąd to się bierze, ale u mnie nie pierwszy raz takie cos...
U mnie bywało, że w dni płodne miałam śluz z odrobiną krwi ale nie aż tyle i nie było potem brązowych plamień no i test owu pokazuwał pik a tym razem wiecej krwi i dzis te brazowe plamienia plus dalej piku nie ma ☹ ale brzuch nie boli wiec na pewno okres to nie jest. Być może wina tego acardu. No jutro zobaczymy. 120€ za wizyte ale trudno...przynajmniej sie dowiem skąd takie plamienia i co z tą owulacją

Ja kupilam ten mielony. Bo właśnie nie wiedziałam jak się obchodzić z tymi ziarenkami. Kiedyś co prawda mieliłam te zierenka i do owsianki dorzucałam ale to ze względu na błonnik. Naczytałam się ze się utleniają tłuszcze czy coś i to szkodliwe i przestałam.
No to może spróbuj tak jak Ty robisz. Nie mam obaw bo to dam radę w takiej formie przelknac.

Ja kupilam ten mielony. Bo właśnie nie wiedziałam jak się obchodzić z tymi ziarenkami. Kiedyś co prawda mieliłam te zierenka i do owsianki dorzucałam ale to ze względu na błonnik. Naczytałam się ze się utleniają tłuszcze czy coś i to szkodliwe i przestałam.
No to może spróbuj tak jak Ty robisz. Nie mam obaw bo to dam radę w takiej formie przelknac.
Tak. Najlepiej na swieżo jest mielic bo zmielone w wiekszej ilosci i zostawione niestety traca wlasciwosci. Jedynie swiezo zmielone sa cos warte albo pelne ziarenka 😄

U mnie bywało, że w dni płodne miałam śluz z odrobiną krwi ale nie aż tyle i nie było potem brązowych plamień no i test owu pokazuwał pik a tym razem wiecej krwi i dzis te brazowe plamienia plus dalej piku nie ma ☹ ale brzuch nie boli wiec na pewno okres to nie jest. Być może wina tego acardu. No jutro zobaczymy. 120€ za wizyte ale trudno...przynajmniej sie dowiem skąd takie plamienia i co z tą owulacją
No dokładnie to najważniejsze, że dowiesz się co i jak z owulacja. Ja w piątek myslalam że owu jest na 100 % skoro tyle tego śluzu było z krwia, bolało mnie dosyć mocno po lewej stronie, a na usg wyglądało ze juz po. Dzisiaj idę znowu zobaczymy co z tym pęcherzykiem w prawym jajniku się dzieje...

reklama
Do góry