reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Masz pcos? Czemu takie dlugie cykle?

Oficjalnie nie mam. Przyczyna jest nieznana :D na ten moment

Edit. Było podejrzenie PCOS bo właśnie długie cykle i dużo pęcherzyków w obu jajnikach - ale lekarz powiedział, że one przy PCOS nie rosną, a u mnie głupki rosną wszystkie :D Może organizm nadrabia te lata antykoncepcji hormonalnej (jakieś plus minus 12 lat)

Ostatnia edycja:
A może po prostu owu dopiero będzie ?
Dzisiaj już 19dc przy cyklach 30-32 dniowych więc wątpię. Kreska na testach owu z każdym dniem coraz mniej widoczna, ból jajnika zastąpił dzisiaj z rana ból całego podbrzusza.
Jedyne co mi zostaje to czekać na koniec cyklu, ale czy w kolejnym będziemy się starać czy odpuścimy na kilka miesięcy tego jeszcze nie wiem 😔 za dużo mnie to nerwów kosztuje

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry