reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Myślę że Miałam kiedyś nie doleczoną infekcje bakteryjną, myślisz że mogło przejść na pęcherz i stąd te dziady w wynikach? Mam nadzieję że to nic poważnego, bo nie lubię się bujać z próbkami moczu w torebce 😁
Kilka erytrocytów to norma fakt że masz ciut więcej niż normą ale może to być efekt właśnie jakiejś infekcji czy czasami niektorzy nawet po stosunku czy wysiłku mają ciut więcej... Leukocyty były podwyższone? Jakieś inne odchylenia?

Trzymam kciuki, u mnie 2 cs ale jakoś psychicznie nie czuję się na siłach 😊 trochę mnie martwią erytrocyty które wykryło mi w moczu, więc może temu mam psychicznie gorszy czas 😁
U mnie psychicznie też nie jest najlepiej, patrząc na to, że dwa razy nam się udało za pierwszym razem to jestem trochę zawiedziona. Zobaczymy za którym razem uda się teraz. Muszę pozytywnie do tego podchodzić i mniej się stresować😅

Kilka erytrocytów to norma fakt że masz ciut więcej niż normą ale może to być efekt właśnie jakiejś infekcji czy czasami niektorzy nawet po stosunku mają ciut więcej... Leukocyty były podwyższone? Jakieś inne odchylenia?
Jedynie egfr-121.41 ale nie wiem czy to ma coś wspólnego z tym, a tak z moczu
To jedynie kolor bursztynowy, leukocyty-?nieobecne azotyny - nieobecne Białko - nieobecne Glukoza-nieobecne ketony- nieobecne uroblinogen-1 mg/dl bilirubina- nieobecne erytrocyty - 10/ul

Osad nabłonki płaskie pojedyncze wpw
Leukocyty 0-2 wpw
Erytrocyty świeże 0-2wpw
Śluz dość liczne pasma 😁

U mnie psychicznie też nie jest najlepiej, patrząc na to, że dwa razy nam się udało za pierwszym razem to jestem trochę zawiedziona. Zobaczymy za którym razem uda się teraz. Muszę pozytywnie do tego podchodzić i mniej się stresować😅
Jakiś ciężki czas, w pracy nie lepiej mam ochotę krzyczeć na ludzi, w domu najlepiej bym spała, jeszcze i mam ginekologa 3 grudnia a @. Na 4 mam nadzieję że małpa nie przyjdzie wcześniej, miesiąc czasu na wizytę czekam 😂

Jedynie egfr-121.41 ale nie wiem czy to ma coś wspólnego z tym, a tak z moczu
To jedynie kolor bursztynowy, leukocyty-?nieobecne azotyny - nieobecne Białko - nieobecne Glukoza-nieobecne ketony- nieobecne uroblinogen-1 mg/dl bilirubina- nieobecne erytrocyty - 10/ul

Osad nabłonki płaskie pojedyncze wpw
Leukocyty 0-2 wpw
Erytrocyty świeże 0-2wpw
Śluz dość liczne pasma 😁
Nie ma się czym przejmować eGFR bardzo duży a jaka dokładnie kreatynina z jakimi normami Twojego lab? Jesteś bardzo szczuplutka?

reklama
No to tłumaczy w takim razie eGFR sztucznie zawyżany jak jest mniej mięśni
Ogólnie wyniki ok - nie martw się 😁
A i najważniejsze TSH-2.01 ale z tsh idealnie chyba się wstrzeliłam :D to trochę dodaje mi otuchy, bo już myślałam że jakaś niedoleczona infekcja się wlecze za mną, a wiadomo niedoleczona może mieć spore powikłania, już wkręcałam sobie że płodność straciłam 😂

Do góry