Weronik@29
Fanka BB :)
Brawo gratulacjeWynik pojawił się od razu. Kreska jeszcze delikatna. Dziś jest 11 dni po
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brawo gratulacjeWynik pojawił się od razu. Kreska jeszcze delikatna. Dziś jest 11 dni po
Właśnie myślę czy w sobotę otwarte bo nie mam z kim zostawić dzieci a u nas czynne do 10 tylkoTeraz leć na betę i progesteron i czekamy na dobre wieści
Dziękuję i tak jak mówiłam czekam na WasBrawo gratulacje
Super kreseczkiWynik pojawił się od razu. Kreska jeszcze delikatna. Dziś jest 11 dni po
Graty!!Najlepsze że w tym cyklu mieliśmy się nie starać...pozytywny test Lh był w sobotę, w niedzielę owu a we wtorek miałam szczepienie na covida. Ale zdołowało mnie to strasznie że odpuszczamy i w sumie już bez wiary ale starania były jeden raz po 5 dniach przerwy prawdopodobnie gdy owu już trwała( pierwszy raz tak dokładnie udało mi się wyczuć otwartą i super miękka szyjkę). To było rano a teN jeden jedyny raz późnym popołudniem. Dlatego powoli spisałam cykl na straty bo zdawałam sobie sprawę że może być za późno. A tu niespodzianka
Ześlij na nas takie niespodziankiNajlepsze że w tym cyklu mieliśmy się nie starać...pozytywny test Lh był w sobotę, w niedzielę owu a we wtorek miałam szczepienie na covida. Ale zdołowało mnie to strasznie że odpuszczamy i w sumie już bez wiary ale starania były jeden raz po 5 dniach przerwy prawdopodobnie gdy owu już trwała( pierwszy raz tak dokładnie udało mi się wyczuć otwartą i super miękka szyjkę). To było rano a teN jeden jedyny raz późnym popołudniem. Dlatego powoli spisałam cykl na straty bo zdawałam sobie sprawę że może być za późno. A tu niespodzianka
Jeżeli organizm tego potrzebuje, to zadbaj o niego Trzymaj się ciepło i z całego serca życzę Ci, abyś w 2022 ujrzała upragnione dwie kreski, a co za tym idzie zdrowe dzieciątko. PozdrawiamJa niestety muszę się wstrzymać ze staraniami co najmniej do stycznia. Muszę podleczyc organizm, porobić trochę badań i dopiero w styczniu będę mieć decyzję czy wogole mogę się starać czy nie
Także trzymam za Was mocno kciuki i obym żadnej z Was nie spotkała na Staraczkach 2022! Nie będę tu wchodzić co by mi się żal nie robiło że z testów moich nici do końca roku.