reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Najlepsze że w tym cyklu mieliśmy się nie starać...pozytywny test Lh był w sobotę, w niedzielę owu a we wtorek miałam szczepienie na covida. Ale zdołowało mnie to strasznie że odpuszczamy i w sumie już bez wiary ale starania były jeden raz po 5 dniach przerwy prawdopodobnie gdy owu już trwała( pierwszy raz tak dokładnie udało mi się wyczuć otwartą i super miękka szyjkę). To było rano a teN jeden jedyny raz późnym popołudniem. Dlatego powoli spisałam cykl na straty bo zdawałam sobie sprawę że może być za późno. A tu niespodzianka 🙂

Najlepsze że w tym cyklu mieliśmy się nie starać...pozytywny test Lh był w sobotę, w niedzielę owu a we wtorek miałam szczepienie na covida. Ale zdołowało mnie to strasznie że odpuszczamy i w sumie już bez wiary ale starania były jeden raz po 5 dniach przerwy prawdopodobnie gdy owu już trwała( pierwszy raz tak dokładnie udało mi się wyczuć otwartą i super miękka szyjkę). To było rano a teN jeden jedyny raz późnym popołudniem. Dlatego powoli spisałam cykl na straty bo zdawałam sobie sprawę że może być za późno. A tu niespodzianka 🙂
Graty!! ❤️

Ześlij na nas takie niespodzianki 🙏🏼🙏🏼

Ja niestety muszę się wstrzymać ze staraniami co najmniej do stycznia. Muszę podleczyc organizm, porobić trochę badań i dopiero w styczniu będę mieć decyzję czy wogole mogę się starać czy nie 😒
Także trzymam za Was mocno kciuki i obym żadnej z Was nie spotkała na Staraczkach 2022! 😉 Nie będę tu wchodzić co by mi się żal nie robiło że z testów moich nici do końca roku.
Jeżeli organizm tego potrzebuje, to zadbaj o niego ❤️ Trzymaj się ciepło i z całego serca życzę Ci, abyś w 2022 ujrzała upragnione dwie kreski, a co za tym idzie zdrowe dzieciątko. Pozdrawiam 😍

Mi w tym miesiącu płodne przeszły koło nosa 😅tak mi sie bynajmniej wydaje. Zajęta bylam gotowaniem i sprzątaniem na urodziny heheh ale wolna głowa chociaz była no i przytulanek tez nie zabrakło 😅 kto wie może dostane spóźniony prezent urodzinowy 🤭🤭🤭🤭i w sumie mikołajkowy🎅🏼
A póki co cieszę się że wracam do swojej starej wagi 😁 co było przez ostatni rok niemożliwe czegokolwiek bym nie robiła. A tu proszę wystarczyło odstawić mleko i całą reszte która mnie zawalala 😀

reklama
Do góry