reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
kochane z innej beczki, polecacie jakiś kompleks witamin/suplementów ? :))
Ja biorę wszystko osobno bo dopasowuje do swoich badań. Biorę omega 3 z ryb, omega 3-6-9 roślinne w formie olei, witamina D, probiotyki, ashwaganda i pregnenolona.
Mam dobrą ferrytyne i żelazo wiec nie musS dodatkowo brac. Czasem dorzucam Wit C.

Ja niestety muszę się wstrzymać ze staraniami co najmniej do stycznia. Muszę podleczyc organizm, porobić trochę badań i dopiero w styczniu będę mieć decyzję czy wogole mogę się starać czy nie 😒
Także trzymam za Was mocno kciuki i obym żadnej z Was nie spotkała na Staraczkach 2022! 😉 Nie będę tu wchodzić co by mi się żal nie robiło że z testów moich nici do końca roku.

reklama
Ja niestety muszę się wstrzymać ze staraniami co najmniej do stycznia. Muszę podleczyc organizm, porobić trochę badań i dopiero w styczniu będę mieć decyzję czy wogole mogę się starać czy nie 😒
Także trzymam za Was mocno kciuki i obym żadnej z Was nie spotkała na Staraczkach 2022! 😉 Nie będę tu wchodzić co by mi się żal nie robiło że z testów moich nici do końca roku.
Trzymaj się!
Sama od maja robiłam badania i leczyłam organizm aby być gotową. Ciezko bylo wytrzymac z niexierpliwosci do tego listopada 🙃

Do góry