U
użytkowniczka Co
Gość
Albo od razu zamówię 1
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ogólnie witamina A w większych ilościach jest teratogenna więc może powodować wady. W 2 trymestrze już ich nie spowoduje a jest wtedy potrzebna. Natomiast na etapie staran i w 1 trymestrze lepiej omijać.O to nie wiedziałam czemu nie można tej witaminy a? Wiec następne opakowanie zamówię 1
Ja biorę ascofer. Sprawdza mi się jako żelazo nie na receptę bo na receptę np w ciąży tylko tardyferon, nic innego nie dawało rady. Ale zwykły ascofer, nie plus bo on ma kwas foliowy, który jest beZamówiłam 1. Tylko teraz muszę dokupić żelazo. Jakie polecacie? Takie, żeby się naprawdę wchłaniało.
Ja biorę wszystko osobno bo dopasowuje do swoich badań. Biorę omega 3 z ryb, omega 3-6-9 roślinne w formie olei, witamina D, probiotyki, ashwaganda i pregnenolona.kochane z innej beczki, polecacie jakiś kompleks witamin/suplementów ? )
Co tam u ciebie, nic się nie odzywasz. Wszystko u was ok?Dziewczyny, co u was ?
Noo niestety, może następnym razem też mocny się trafi ale tym razem uda się donosić bo z plemnikami raczej problemu nie mamy skoro dają radę tyle żyćNo to nieźle. Mocny żołnierz
Szkoda tylko,że takie smutne zakończenie
Trzymaj się!Ja niestety muszę się wstrzymać ze staraniami co najmniej do stycznia. Muszę podleczyc organizm, porobić trochę badań i dopiero w styczniu będę mieć decyzję czy wogole mogę się starać czy nie
Także trzymam za Was mocno kciuki i obym żadnej z Was nie spotkała na Staraczkach 2022! Nie będę tu wchodzić co by mi się żal nie robiło że z testów moich nici do końca roku.