reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

U mnie dziś 2 dawka Pfizera. Narzeczony w poniedziałek. Jak wy zapatrujecie się na szczepienie przeciwko covid w okresie starań? Ja nie chciałam ale parter musiał się zaszczepić (jest kucharzem i albo ma robić test PCR codziennie albo się szczepi no także...) a skoro on to i ja stwierdziłam, że po prostu dotrzymam towarzystwa bo wiem, że w drugą stronę byłoby tak samo 🙂
Ja bym się szczepiła, sama szczepiłam się karmiąc i 3 dawke wezmę w czesie starań lub ciąży

reklama
Ale mnie sponiewierało po tej 2 dawce pfizera 😂😂😂 dobrze, że nie czekałam do ciąży ze szczepieniem bo bym pewnie z paniką na IP pojechała znając mnie 😆 Pochwalę się jeszcze metryczką, którą zrobiłam mojemu synkowi żeby miał kiedyś na pamiatkę ❤

Załączniki

• 20211016_220247.jpg
    20211016_220247.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 107
  • 20211016_220323.jpg
    20211016_220323.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 94
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Już nie mam co testować :/ Po 3 dniach spóźnienia przyszła miesiączka :( Na początku pół dnia tylko takie plamienie różowe na papierze, ale jak wstałam rano to tyle się wylało... Nie mam już najmniejszych szans.

Któraś testuje na dniach ? :)
Ja w sumie za 6 dni choć przyznam że na wszelki wypadek robiłam dziś (wiem wiem dużo za szybko) ale mamy rocznicę ślubu i chciałam spr czy nie ma niespodzianki 😎😁 choć jakoś jak zawsze cos mnie boli mam dziwne odczucia obecnie czuje się w 100% normalnie bez żadnych dziwnych objawów na tym etapie mimo że dostałam od gin progesteron i początkowo czułam dziwne rozpieranie w podbrzuszu po nim... Obecnie nic 🤣 więc test pewnie będzie formalnością 😆

Ja w sumie za 6 dni choć przyznam że na wszelki wypadek robiłam dziś (wiem wiem dużo za szybko) ale mamy rocznicę ślubu i chciałam spr czy nie ma niespodzianki 😎😁 choć jakoś jak zawsze cos mnie boli mam dziwne odczucia obecnie czuje się w 100% normalnie bez żadnych dziwnych objawów na tym etapie mimo że dostałam od gin progesteron i początkowo czułam dziwne rozpieranie w podbrzuszu po nim... Obecnie nic 🤣 więc test pewnie będzie formalnością 😆
Czasem wlasnie brak objawow moze zwiastowac najlepsze 😀 ale lepiej sie nie nastawiac bo lepsze mile zaskoczenie 😃

Ale swoją drogą ja używam NordTest i ostatnio czytalam że komuś wyszła fabryczna i z ciekawości szukałam jej nawet pod światłem i jakoś nawet fabrycznej nie znalazłam 😂 na pewno nie widać jej tak żeby ktoś mógł ją pomylić z właściwą znaczy się 😆

reklama
Do góry