reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

U mnie dziś 2 dawka Pfizera. Narzeczony w poniedziałek. Jak wy zapatrujecie się na szczepienie przeciwko covid w okresie starań? Ja nie chciałam ale parter musiał się zaszczepić (jest kucharzem i albo ma robić test PCR codziennie albo się szczepi no także...) a skoro on to i ja stwierdziłam, że po prostu dotrzymam towarzystwa bo wiem, że w drugą stronę byłoby tak samo 🙂
Ja bym się szczepiła, sama szczepiłam się karmiąc i 3 dawke wezmę w czesie starań lub ciąży

reklama
Ale mnie sponiewierało po tej 2 dawce pfizera 😂😂😂 dobrze, że nie czekałam do ciąży ze szczepieniem bo bym pewnie z paniką na IP pojechała znając mnie 😆 Pochwalę się jeszcze metryczką, którą zrobiłam mojemu synkowi żeby miał kiedyś na pamiatkę ❤

Załączniki

• 20211016_220247.jpg
    20211016_220247.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 104
  • 20211016_220323.jpg
    20211016_220323.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 91
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Już nie mam co testować :/ Po 3 dniach spóźnienia przyszła miesiączka :( Na początku pół dnia tylko takie plamienie różowe na papierze, ale jak wstałam rano to tyle się wylało... Nie mam już najmniejszych szans.

Któraś testuje na dniach ? :)
Ja w sumie za 6 dni choć przyznam że na wszelki wypadek robiłam dziś (wiem wiem dużo za szybko) ale mamy rocznicę ślubu i chciałam spr czy nie ma niespodzianki 😎😁 choć jakoś jak zawsze cos mnie boli mam dziwne odczucia obecnie czuje się w 100% normalnie bez żadnych dziwnych objawów na tym etapie mimo że dostałam od gin progesteron i początkowo czułam dziwne rozpieranie w podbrzuszu po nim... Obecnie nic 🤣 więc test pewnie będzie formalnością 😆

Ja w sumie za 6 dni choć przyznam że na wszelki wypadek robiłam dziś (wiem wiem dużo za szybko) ale mamy rocznicę ślubu i chciałam spr czy nie ma niespodzianki 😎😁 choć jakoś jak zawsze cos mnie boli mam dziwne odczucia obecnie czuje się w 100% normalnie bez żadnych dziwnych objawów na tym etapie mimo że dostałam od gin progesteron i początkowo czułam dziwne rozpieranie w podbrzuszu po nim... Obecnie nic 🤣 więc test pewnie będzie formalnością 😆
Czasem wlasnie brak objawow moze zwiastowac najlepsze 😀 ale lepiej sie nie nastawiac bo lepsze mile zaskoczenie 😃

Ale swoją drogą ja używam NordTest i ostatnio czytalam że komuś wyszła fabryczna i z ciekawości szukałam jej nawet pod światłem i jakoś nawet fabrycznej nie znalazłam 😂 na pewno nie widać jej tak żeby ktoś mógł ją pomylić z właściwą znaczy się 😆

reklama
Do góry