W badaniach niby wszystko dobrze a wychodzi tak, że właściwie nie wychodzi...i bądź tu człowieku mądry!Tak mi przykro.. Sporo przeszłaś. Sprawdzaliście czemu dochodzi do poronienia skoro zdarzyło się to aż trzy razy? Jakieś badania czy coś? Nie wiem jak to jest bo nigdy nie poroniłam. Ściskam mocno. W końcu się uda i będzie dobrze.
reklama
Weronik@29
Fanka BB :)
L
Lebkuchen_mum
Gość
U mnie 9dc więc idziemy podobnie najlepiej robic o godzinie 22 a w dni plodne mniej wiecej o 13 i 22Hej dziewczyny troche mnie nie było
11 dc. Pierwszy z testów owu wykonany . Ciekawe czy wyłapie pik w tym miesiącu
Weronik@29
O 22 kochana to ja juz sie na drugi boczek obracam
Egal trzeba działać jak każdego miesiąca intensywny tydzień sie zapowiada
L
Lebkuchen_mum
Gość
O matko spisz juz o 22? w zyciu bym nie usnelaO 22 kochana to ja juz sie na drugi boczek obracam
U
użytkowniczka Co
Gość
bb
ja tez śpię o 21/22 odkąd zmiana czasu byłaO matko spisz juz o 22? w zyciu bym nie usnela
L
Lebkuchen_mum
Gość
O matko to mi jak uśnie synek o 20 to ogarniam mieszkanie, gotuje na nastepny dzień i siadam chwilę przed tv...i tak schodzi do 24 a potem wstaje o 6 do pracybb
ja tez śpię o 21/22 odkąd zmiana czasu była
Weronik@29
Ja to juz bym o 21 spała w taką pogodęO matko spisz juz o 22? w zyciu bym nie usnela
U
użytkowniczka Co
Gość
Mój śpi 17:30/18O matko to mi jak uśnie synek o 20 to ogarniam mieszkanie, gotuje na nastepny dzień i siadam chwilę przed tv...i tak schodzi do 24 a potem wstaje o 6 do pracy
reklama
Hej! Ja chyba odpadam z jutrzejszego testowania. Dopadł mnie mój klasyczny PMS, brzuch już czuje, wiec będzie okres jak nic. Właśnie zamawiam kolejny pakiet OWU testów i chyba zdecyduje się na monitoring kolejnego cyklu. Kurde, fajnie by było zrobić świąteczny suprajs
Podziel się: