reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Tak mi przykro.. Sporo przeszłaś. Sprawdzaliście czemu dochodzi do poronienia skoro zdarzyło się to aż trzy razy? Jakieś badania czy coś? Nie wiem jak to jest bo nigdy nie poroniłam. Ściskam mocno. W końcu się uda i będzie dobrze. ♥️
W badaniach niby wszystko dobrze 🙄 a wychodzi tak, że właściwie nie wychodzi...i bądź tu człowieku mądry!

reklama
Hej dziewczyny troche mnie nie było 😅😝
11 dc. Pierwszy z testów owu wykonany . Ciekawe czy wyłapie pik w tym miesiącu

Załączniki

• 20211116_113643.jpg
    20211116_113643.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 51
reklama
Hej! Ja chyba odpadam z jutrzejszego testowania. Dopadł mnie mój klasyczny PMS, brzuch już czuje, wiec będzie okres jak nic. Właśnie zamawiam kolejny pakiet OWU testów i chyba zdecyduje się na monitoring kolejnego cyklu. Kurde, fajnie by było zrobić świąteczny suprajs 😁

Do góry