reklama
U mnie dokładnie to samo. Okres powinnam mieć 22 listopada. Owulacja potwierdzona. Pozostaje tylko czekać i nie tracić nadziei..a to niestety w moim przypadku najtrudniejszeJa w pierwszej ciąży wogole nie kontrowałam kiedy była owu, nie staraliśmy się jeszcze wtedy o dziecko ale wiedzieliśmy że może się przydarzyć, bo nie zawsze się zabezpieczaliśmy. Wtedy mialam bardzo długie cykle. Zorientowałam się dopiero wtedy jak zmienił mi się smak i zaczęłam czuć dziwnie zapachy. Pierwsza beta 300, druga 600, trzecia 900 z kawałkiem. Badałam co drugi dzień zafascynowana nowym wydarzeniem...Tą ciążę poroniłam, tzn zatrzymała się między 7 a 9 tygodniem z niewiadomych przyczyn. Druga ciąża udana dała jasny cień kreski jakieś 8 dni po owu, a w 3 wogole nie miałam przeczucia że coś się udało, wręcz byłam na nie a test wyszedł mi chyba dopiero w 12 dniu. Wtedy cykle już z testami owu były. Dzisiaj 7 dni po owu ale też jakoś nie mam żadnych przeczuć a jeszcze za wcześnie na testowanie. Może kolo środy zrobię, albo dopiero w dniu okresu a ten powinien przyjść 22
L
Lebkuchen_mum
Gość
Co tu tak cicho. Kiedy jakieś testowania ciążowe czy owulacje?
B
B206
Gość
Ja mam przerwę po niespodziewanym okresie chyba muszę poczekać do odejścia z pracy aż skończą się te stresy no i czas wykorzystam na diagnostykę - sono-hsg w sobotę więc lekki stresikCo tu tak cicho. Kiedy jakieś testowania ciążowe czy owulacje?
Kaasiek_96
Fanka BB :)
Ja testuje owu.Co tu tak cicho. Kiedy jakieś testowania ciążowe czy owulacje?
Dziś 15 dc, a raczej do piku z testów daleko
Kreska testowa z pierwszego testowania dzisiaj może w połowie tak wybarwiona jak kontrolna, śluzu praktycznie brak, jedynie jajnik czuje (prawy, a na ostatniej wizycie u gin na końcu października to w nim były widoczne pęcherzyki) i temperatura mi skoczyła.
Coś czuje że owu się przesunie (wg Premom powinna być jutro) albo w ogóle jej teraz nie będzie
Ostatnia edycja:
MamaR
Jestem w pierwszym cyklu po ostawieniu antykoncepcji hormonalnej. Tzn po odstawieniu anty dostałam okres normalny i teraz miał przyjść ten właściwy kiedy mogę się starać. Dwa dni temu miałam trochę krwi co uznałam za 1dc, wczoraj prawie nic tylko plamienie i dziś to samo. Mam od 3dc brać letrozol i teraz nie wiem czy go dziś brać czy jednak uznać to jako plamienie a nie okres. Co myślicie?
Bibi89
Ja jestem w 31dc a jeśli uznam plamienie za skapy okres to juz w 10 dniu nowego cyklu od 3 dni nie mam ani śladu plamienia, śluz się robi jak przed dniami płodnymi i zrobilam dzis test owu z ciekawości i wygląda na to ze zbliża się pik wiec ja już totalnie nie wiem co się dziejeCo tu tak cicho. Kiedy jakieś testowania ciążowe czy owulacje?
L
Lebkuchen_mum
Gość
Czemu nie starałaś się od razu po odstawieniu?Jestem w pierwszym cyklu po ostawieniu antykoncepcji hormonalnej. Tzn po odstawieniu anty dostałam okres normalny i teraz miał przyjść ten właściwy kiedy mogę się starać. Dwa dni temu miałam trochę krwi co uznałam za 1dc, wczoraj prawie nic tylko plamienie i dziś to samo. Mam od 3dc brać letrozol i teraz nie wiem czy go dziś brać czy jednak uznać to jako plamienie a nie okres. Co myślicie?
MamaR
Bo miałam kilka dni temu zabieg w znieczuleniu całkowitym więc nie mogłam ryzykować że będę w ciazy.Czemu nie starałaś się od razu po odstawieniu?
reklama
Ja w pierwszej ciąży wogole nie kontrowałam kiedy była owu, nie staraliśmy się jeszcze wtedy o dziecko ale wiedzieliśmy że może się przydarzyć, bo nie zawsze się zabezpieczaliśmy. Wtedy mialam bardzo długie cykle. Zorientowałam się dopiero wtedy jak zmienił mi się smak i zaczęłam czuć dziwnie zapachy. Pierwsza beta 300, druga 600, trzecia 900 z kawałkiem. Badałam co drugi dzień zafascynowana nowym wydarzeniem...Tą ciążę poroniłam, tzn zatrzymała się między 7 a 9 tygodniem z niewiadomych przyczyn. Druga ciąża udana dała jasny cień kreski jakieś 8 dni po owu, a w 3 wogole nie miałam przeczucia że coś się udało, wręcz byłam na nie a test wyszedł mi chyba dopiero w 12 dniu. Wtedy cykle już z testami owu były. Dzisiaj 7 dni po owu ale też jakoś nie mam żadnych przeczuć a jeszcze za wcześnie na testowanie. Może kolo środy zrobię, albo dopiero w dniu okresu a ten powinien przyjść 22
tez jestem „średnio” 7dni po owu, bo nie wiem do końca, czy była w sobotę, czy we wtorek. W każdym razie tez czekam z testowaniem do środy, albo do dnia okresu. Na środzie pewnie ostatecznie stanie, bo jeszcze nie rodziłam i przebieram trochę nogami
tez jestem „średnio” 7dni po owu, bo nie wiem do końca, czy była w sobotę, czy we wtorek. W każdym razie tez czekam z testowaniem do środy, albo do dnia okresu. Na środzie pewnie ostatecznie stanie, bo jeszcze nie rodziłam i przebieram trochę nogami
Podziel się: