reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Daj znać co lekarz na to powie jak juz będziesz po wizycie. Ja też ostatni okres jakis taki skąpy miałam ale nie aż tak. I w tym cyklu tez plamienie ale raczej brązowe... nasze organizmy nas ciagle zaskakują, nie ma nudy
Będę dzwonić w poniedziałek. Dam znać. Tez jestem w szoku No zawsze miesiączki mam obfite i bolesne a tutaj ani obfita ani bolesna. Tylko cycki mnie tak szczypią i czasem czuje jakby mi ktoś szpilką w środku wbijał

Ja dopiero 6 dc a już jajnik kłuje. Znowu prawy wiec zapewne owulacja ponownie z niego bedzie. Od dzisiaj też wkraczają testy owulacyjne bo nigdy nie wiadomo....zawsze pik mam 14/15 dc ale zdażyło się i w 12 a wiadomo jak człowiek się zaczyna starać i jest nastawiony na ciążę to organizm może takie figle płatać, że lepiej nie przegapić :D

Ja dopiero 6 dc a już jajnik kłuje. Znowu prawy wiec zapewne owulacja ponownie z niego bedzie. Od dzisiaj też wkraczają testy owulacyjne bo nigdy nie wiadomo....zawsze pik mam 14/15 dc ale zdażyło się i w 12 a wiadomo jak człowiek się zaczyna starać i jest nastawiony na ciążę to organizm może takie figle płatać, że lepiej nie przegapić :D
Nie sądziłam ze to powiem ale chciałabym juz do testów owu wrocic 😂 ja 30 dc, 3 dni po planowanej dacie miesiaczki, plamienia brak juz od wczoraj ale @ tez brak, zero oznak zeby cos nadchodziło, teścik negatywny i serio nie ogarniam co się dzieje 😂😂 zaczym sie zastanawiać czy może to plamienie to był skąpy okres bo dzisiaj śluz taki jakby powoli płodny się miał robic 😱 zwariuje do środy do wizyty u lekarza 😱😂

Nie sądziłam ze to powiem ale chciałabym juz do testów owu wrocic 😂 ja 30 dc, 3 dni po planowanej dacie miesiaczki, plamienia brak juz od wczoraj ale @ tez brak, zero oznak zeby cos nadchodziło, teścik negatywny i serio nie ogarniam co się dzieje 😂😂 zaczym sie zastanawiać czy może to plamienie to był skąpy okres bo dzisiaj śluz taki jakby powoli płodny się miał robic 😱 zwariuje do środy do wizyty u lekarza 😱😂
Ja na szczęście nigdy nie miałam takich brzebojów. Zawsze mam cykl 26-29 dni. Krwawienie było jak zwykle bardzo obfite i bolesne także bez zmian.

Dziewczyny, mam pytanie z innej beczki. Do tych starających się już długo… jak u Was z libido? Mąż zarzuca mi, że teraz nasze przytulanie odbywa się tylko w dni płodne i polega tylko na tym, żeby on jak najszybciej we mnie doszedł. I niestety ma rację… jednak ja jestem nastawiona zadaniowo i te comiesięczne rozczarowania tylko to potęgują… Nie chciałabym w tym wszystkim zatracić nas jako pary, ale jest mi trudno. U nas właśnie minął rok starań od straty. Mamy 2-letniego synka co nie ułatwia zbliżeń 😔

reklama
Dziewczyny, mam pytanie z innej beczki. Do tych starających się już długo… jak u Was z libido? Mąż zarzuca mi, że teraz nasze przytulanie odbywa się tylko w dni płodne i polega tylko na tym, żeby on jak najszybciej we mnie doszedł. I niestety ma rację… jednak ja jestem nastawiona zadaniowo i te comiesięczne rozczarowania tylko to potęgują… Nie chciałabym w tym wszystkim zatracić nas jako pary, ale jest mi trudno. U nas właśnie minął rok starań od straty. Mamy 2-letniego synka co nie ułatwia zbliżeń 😔
U nas 11 cs za nami, ale póki co bez wpływu na libido 🙂

Do góry