Ja tak miałam w ciąży pierwszego dnia planowanej @ tyle, że brązoweZ takim lekkim krwawieniem ?
reklama
Nel331
Fanka BB :)
Ja mam różowe, czasem ciemno różowe ale przed chwila robiłam test i negatywnyJa tak miałam w ciąży pierwszego dnia planowanej @ tyle, że brązowe
Bibi89
Daj znać co lekarz na to powie jak juz będziesz po wizycie. Ja też ostatni okres jakis taki skąpy miałam ale nie aż tak. I w tym cyklu tez plamienie ale raczej brązowe... nasze organizmy nas ciagle zaskakują, nie ma nudyJa mam różowe, czasem ciemno różowe ale przed chwila robiłam test i negatywny
Nel331
Będę dzwonić w poniedziałek. Dam znać. Tez jestem w szoku No zawsze miesiączki mam obfite i bolesne a tutaj ani obfita ani bolesna. Tylko cycki mnie tak szczypią i czasem czuje jakby mi ktoś szpilką w środku wbijałDaj znać co lekarz na to powie jak juz będziesz po wizycie. Ja też ostatni okres jakis taki skąpy miałam ale nie aż tak. I w tym cyklu tez plamienie ale raczej brązowe... nasze organizmy nas ciagle zaskakują, nie ma nudy
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja dopiero 6 dc a już jajnik kłuje. Znowu prawy wiec zapewne owulacja ponownie z niego bedzie. Od dzisiaj też wkraczają testy owulacyjne bo nigdy nie wiadomo....zawsze pik mam 14/15 dc ale zdażyło się i w 12 a wiadomo jak człowiek się zaczyna starać i jest nastawiony na ciążę to organizm może takie figle płatać, że lepiej nie przegapić
Bibi89
Nie sądziłam ze to powiem ale chciałabym juz do testów owu wrocic ja 30 dc, 3 dni po planowanej dacie miesiaczki, plamienia brak juz od wczoraj ale @ tez brak, zero oznak zeby cos nadchodziło, teścik negatywny i serio nie ogarniam co się dzieje zaczym sie zastanawiać czy może to plamienie to był skąpy okres bo dzisiaj śluz taki jakby powoli płodny się miał robic zwariuje do środy do wizyty u lekarzaJa dopiero 6 dc a już jajnik kłuje. Znowu prawy wiec zapewne owulacja ponownie z niego bedzie. Od dzisiaj też wkraczają testy owulacyjne bo nigdy nie wiadomo....zawsze pik mam 14/15 dc ale zdażyło się i w 12 a wiadomo jak człowiek się zaczyna starać i jest nastawiony na ciążę to organizm może takie figle płatać, że lepiej nie przegapić
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja na szczęście nigdy nie miałam takich brzebojów. Zawsze mam cykl 26-29 dni. Krwawienie było jak zwykle bardzo obfite i bolesne także bez zmian.Nie sądziłam ze to powiem ale chciałabym juz do testów owu wrocic ja 30 dc, 3 dni po planowanej dacie miesiaczki, plamienia brak juz od wczoraj ale @ tez brak, zero oznak zeby cos nadchodziło, teścik negatywny i serio nie ogarniam co się dzieje zaczym sie zastanawiać czy może to plamienie to był skąpy okres bo dzisiaj śluz taki jakby powoli płodny się miał robic zwariuje do środy do wizyty u lekarza
Bibi89
Ja tez nie miałam, to pierwszy raz. No ale co zrobić... albo to jednorazowy wybryk albo coś się rozregulowałoJa na szczęście nigdy nie miałam takich brzebojów. Zawsze mam cykl 26-29 dni. Krwawienie było jak zwykle bardzo obfite i bolesne także bez zmian.
Dziewczyny, mam pytanie z innej beczki. Do tych starających się już długo… jak u Was z libido? Mąż zarzuca mi, że teraz nasze przytulanie odbywa się tylko w dni płodne i polega tylko na tym, żeby on jak najszybciej we mnie doszedł. I niestety ma rację… jednak ja jestem nastawiona zadaniowo i te comiesięczne rozczarowania tylko to potęgują… Nie chciałabym w tym wszystkim zatracić nas jako pary, ale jest mi trudno. U nas właśnie minął rok starań od straty. Mamy 2-letniego synka co nie ułatwia zbliżeń
reklama
B
B206
Gość
U nas 11 cs za nami, ale póki co bez wpływu na libidoDziewczyny, mam pytanie z innej beczki. Do tych starających się już długo… jak u Was z libido? Mąż zarzuca mi, że teraz nasze przytulanie odbywa się tylko w dni płodne i polega tylko na tym, żeby on jak najszybciej we mnie doszedł. I niestety ma rację… jednak ja jestem nastawiona zadaniowo i te comiesięczne rozczarowania tylko to potęgują… Nie chciałabym w tym wszystkim zatracić nas jako pary, ale jest mi trudno. U nas właśnie minął rok starań od straty. Mamy 2-letniego synka co nie ułatwia zbliżeń
Podziel się: