reklama
No cóż, u mnie jest już po fakcie Mam nadzieję, że mimo braku przyjmowania kwasu foliowego u męża wszystko będzie w porządku.Kwas foliowy u mezczyzny moze i nie tak bardzo ale homocysteina juz tak a kwas foliowy jak i wit z gr B na to wplywaja
Jula19
Fanka BB :)
Skąd ja to znam ;PMój niby mówił, że fajnie gdyby brał, ale mój mąż podchodzi bardzo dziwnie do każdej tabletki, nawet do takich zwykłych witamin
Nel331
Wczoraj moje lekkie bladoróżowe plamie ie się skończyło i był spokój. Rano tez plamienie, teraz wystarczyłaby mi wkładka. Raz na papierze trochę śluzu z krwią a raz jest Rej krwi więcej i już myśle ze się rozkręca ale nadal ta sama wkładka by mogła być. Czy wobec tak skąpej miesiączki (póki co) powinnam zrobić jakieś badania hormonalne ? Progesteron? W życiu bym nie pomyślała ze kiedyś będę mieć bardzo skąpa i bezbolesna miesiączkę !
L
Lebkuchen_mum
Gość
A owulacje mialas?Wczoraj moje lekkie bladoróżowe plamie ie się skończyło i był spokój. Rano tez plamienie, teraz wystarczyłaby mi wkładka. Raz na papierze trochę śluzu z krwią a raz jest Rej krwi więcej i już myśle ze się rozkręca ale nadal ta sama wkładka by mogła być. Czy wobec tak skąpej miesiączki (póki co) powinnam zrobić jakieś badania hormonalne ? Progesteron? W życiu bym nie pomyślała ze kiedyś będę mieć bardzo skąpa i bezbolesna miesiączkę !
Nel331
Miałam potwierdzona u gin 28.10 i było już po owulacji prawdopodobnie 27.10 byłaA owulacje mialas?
Ostatnia edycja:
L
Lebkuchen_mum
Gość
A test robilas?Miałam potwierdzona u gin 28.10 i było już po owulacji prawdopodobnie 27.10 była
Nel331
Nie robiłam. Wczoraj kiedy mialam tylko te sporadyczne plamienia to pomyślałam se zrobię dziś, ale jak zaczęło się robić więcej krwi, co prawda nie tak bardzo czerwonej jak przy okresie to stwierdziłam, ze nie ma sensu bo czekam na okres. Teraz byłam w toalecie, papier czystyA test robilas?
Nel331
Z takim lekkim krwawieniem ?A moze to ciaza ?
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Błąd bo być może to ciąża i trzeba jej pomóc a być może mogłaś wyłapać poronienie biochemiczneNie robiłam. Wczoraj kiedy mialam tylko te sporadyczne plamienia to pomyślałam se zrobię dziś, ale jak zaczęło się robić więcej krwi, co prawda nie tak bardzo czerwonej jak przy okresie to stwierdziłam, ze nie ma sensu bo czekam na okres. Teraz byłam w toalecie, papier czysty
Podziel się: