reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Wczoraj moje lekkie bladoróżowe plamie ie się skończyło i był spokój. Rano tez plamienie, teraz wystarczyłaby mi wkładka. Raz na papierze trochę śluzu z krwią a raz jest Rej krwi więcej i już myśle ze się rozkręca ale nadal ta sama wkładka by mogła być. Czy wobec tak skąpej miesiączki (póki co) powinnam zrobić jakieś badania hormonalne ? Progesteron? W życiu bym nie pomyślała ze kiedyś będę mieć bardzo skąpa i bezbolesna miesiączkę !

Wczoraj moje lekkie bladoróżowe plamie ie się skończyło i był spokój. Rano tez plamienie, teraz wystarczyłaby mi wkładka. Raz na papierze trochę śluzu z krwią a raz jest Rej krwi więcej i już myśle ze się rozkręca ale nadal ta sama wkładka by mogła być. Czy wobec tak skąpej miesiączki (póki co) powinnam zrobić jakieś badania hormonalne ? Progesteron? W życiu bym nie pomyślała ze kiedyś będę mieć bardzo skąpa i bezbolesna miesiączkę !
A owulacje mialas?

reklama
Nie robiłam. Wczoraj kiedy mialam tylko te sporadyczne plamienia to pomyślałam se zrobię dziś, ale jak zaczęło się robić więcej krwi, co prawda nie tak bardzo czerwonej jak przy okresie to stwierdziłam, ze nie ma sensu bo czekam na okres. Teraz byłam w toalecie, papier czysty
Błąd bo być może to ciąża i trzeba jej pomóc a być może mogłaś wyłapać poronienie biochemiczne

Do góry