reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

A jak długie masz cykle? Jest opcja, żeby owu się przesunęła?
27 dni normalnie, czasem 26 nawet a czasem 28. Ogólnie super regularne cykle, nigdy nie miałam problemów a teraz to plamienie juz prawie tydzień i spóźniony okres... najlepsze jest to ze ostatnie wyniki mam naprawdę wszystko w normie. Chociaż prolaktyna przy wyższej granicy już, nie wiem czy to ma jakiś wplyw. mam wizytę u lekarza 17.11, zobaczymy... mam nadzieję że @ przyjdzie dzis albo jutro....

reklama
U mnie podobnie.... nie radzę sobie sama ze sobą, wspomnienia wróciły ze zdwojoną siłą (rok temu zaszłam w ciaze) liczyłam gdzies po cichu ze może i ten listopad okaże się szczęśliwy.
To chyba jednak będę musiała odpuścić ze staraniami w tym cyklu. Ta prolaktyna wysoka, i jeszcze choróbsko się do mnie przyplątało. Od wczoraj nie mam smaku i węchu....:(
Nie wyobrażam sobie uczucia starty skoro tak bardzo rusza mnie negatywny test .... a co do węchu i smaku - to może 👑??

Nie wyobrażam sobie uczucia starty skoro tak bardzo rusza mnie negatywny test .... a co do węchu i smaku - to może 👑??
W zeszłym cyklu miałam dwie kreski na kilku testach, ale radość nie trwała długo. Mam je i nieraz spoglądam, bo czasem się zastanawiam, czy to było naprawdę. No ale kreski jak byk, różowe itd...

27 dni normalnie, czasem 26 nawet a czasem 28. Ogólnie super regularne cykle, nigdy nie miałam problemów a teraz to plamienie juz prawie tydzień i spóźniony okres... najlepsze jest to ze ostatnie wyniki mam naprawdę wszystko w normie. Chociaż prolaktyna przy wyższej granicy już, nie wiem czy to ma jakiś wplyw. mam wizytę u lekarza 17.11, zobaczymy... mam nadzieję że @ przyjdzie dzis albo jutro....
A może akurat owu się przesunęła? Do kiedy robiłaś testy?

Nie jest mi łatwo...I każdy kolejny cykl jest dla mnie jakas nadzieja. To ciągle coś mi stoi na drodze....myślę że chyba będę musiała udac się na jakas terapię...
No właśnie obawiam się że to może być to bo nigdy czegoś takiego nie mialam. Od początku tygodnia czułam się jakby przeziebiona, trochę bolały mnie mięśnie a od wczoraj na placach takie dziwne uczucie jakby laskotki, bol na powiekach, wieczorem ciągle czułam jakby mi dym śmierdział a jak jakdlam nic nie czułam....

W zeszłym cyklu miałam dwie kreski na kilku testach, ale radość nie trwała długo. Mam je i nieraz spoglądam, bo czasem się zastanawiam, czy to było naprawdę. No ale kreski jak byk, różowe itd...
Mam tez swoje testy z zeszłego roku pozytywne.. nie potrafię ich wyrzucić....to jedyne co mi zostało plus kilka zdjęć z usg...

reklama
A może akurat owu się przesunęła? Do kiedy robiłaś testy?
Robiłam od 9 do chyba 16 dnia cyklu. O dziwo cimniesze byly te kreski w tym 9dc niż w 16 wiec juz potem odpuściłam. Ale żadna z nich nie wskazywała na pik.

Teraz pozostaje nadzieja ze w tym cyklu owulacja nastąpi zanim przylecę do Polski. Musimy działać do ostatnich godzin przed lotem 😂😂😂😂 tzn najpierw to musi @ przyjsc ...

Troche smutno dzis na tej grupie... 😪 może komuś się poszczęści i przyjdzie z radosna nowiną 🤞

Do góry