reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

Ja miałam tak od początku😅
Tak to możliwe tylko wtedy beta musi być dodstnia a więc i test 🙂 dlatego napisałam od hormonów. Chodziło mi o to, że nie można mieć żadnych objawow ciazowych kiedy beta jest negatywna bo to jest nierealne. Dopiero jak beta wskaze pozytyw objawy ciazowe moga sie pojawic. Bo to wlasnie na poczatku ten hormon sprawia ze sie chce czesto siku.

reklama
A kiedy miałaś owulację?
Wg aplikacji 27.10 ale nie wyłapałam piku testami wiec pewności żadnej nie mam... tak czy siak działaliśmy (nadzieja umiera ostatnia) ... dodatkowo w poprzednim cyklu mialam tez pierwszy raz tak krótkie 3dniowe krwawienie, więc ten cykl cały jest do 🍑 😭

Najgorsze jest to ze przesunie mi się też owulacja w następnym cyklu a pod koniec listopada lece do PL sama, bez nie-męża wiec zapowiada się kolejny stracony cykl...

Mam dzis totalna załamke 😭

Wg aplikacji 27.10 ale nie wyłapałam piku testami wiec pewności żadnej nie mam... tak czy siak działaliśmy (nadzieja umiera ostatnia) ... dodatkowo w poprzednim cyklu mialam tez pierwszy raz tak krótkie 3dniowe krwawienie, więc ten cykl cały jest do 🍑 😭

Najgorsze jest to ze przesunie mi się też owulacja w następnym cyklu a pod koniec listopada lece do PL sama, bez nie-męża wiec zapowiada się kolejny stracony cykl...

A jak długie masz cykle? Jest opcja, żeby owu się przesunęła?

reklama

U mnie podobnie.... nie radzę sobie sama ze sobą, wspomnienia wróciły ze zdwojoną siłą (rok temu zaszłam w ciaze) liczyłam gdzies po cichu ze może i ten listopad okaże się szczęśliwy.
To chyba jednak będę musiała odpuścić ze staraniami w tym cyklu. Ta prolaktyna wysoka, i jeszcze choróbsko się do mnie przyplątało. Od wczoraj nie mam smaku i węchu....:(

Do góry