reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

lebkuchen_mum
U mnie w ogóle się cykl skrócił właśnie w tym czasie z 31 na 28 dni.
Ostatni miesiąc miał 30 dni więc może wszystko wraca na swoje stare tory przed problemami z alergią 😊
Z pewnością może być, jak piszesz. Kiedy organizm walczy z alergiami czy innymi problemami, jest wytrącony z równowagi. Tak po prostu. I każdy powrót do niej, nawet niewielki, jest jak najbardziej wskazany. Tak działa ludzki organizm i od wieków fakt ten jest wykorzystywany w każdym chyba systemie medycyny naturalnej...

reklama
lebkuchen_mum
U mnie w ogóle się cykl skrócił właśnie w tym czasie z 31 na 28 dni.
Ostatni miesiąc miał 30 dni więc może wszystko wraca na swoje stare tory przed problemami z alergią 😊
Na pewno poprawi się wszystko kiedy usuniesz alergeny z diety, wiem po sobie. 2 lata miałam biegunki, niedobory potasu, magnezu, żelaza, brzuch jak w ciąży mimo, że w niej nie byłam a ważę 45 kg, szumy uszne, potworne zmęczenie a tu sie okazalo, że nietolerancje pokarmowe były temu winne. Co wiecej skoki insuliny powodowaly u mnie ataki paniki, stany lękowe, depresyjne także z własnego doświadczenia wiem, że alergie, nietolerancje itp potrafią wywoływać ogromne zmiany w organizmie.

Na pewno poprawi się wszystko kiedy usuniesz alergeny z diety, wiem po sobie. 2 lata miałam biegunki, niedobory potasu, magnezu, żelaza, brzuch jak w ciąży mimo, że w niej nie byłam a ważę 45 kg, szumy uszne, potworne zmęczenie a tu sie okazalo, że nietolerancje pokarmowe były temu winne. Co wiecej skoki insuliny powodowaly u mnie ataki paniki, stany lękowe, depresyjne także z własnego doświadczenia wiem, że alergie, nietolerancje itp potrafią wywoływać ogromne zmiany w organizmie.
Ja podobnie. Całe lata męczyłam się z zespołem jelita drażliwego i in. I odpowiednią dietą można zdziałać cuda. Co więcej, można iść dalej i zacząć zwracać uwagę na jeszcze inne aspekty (chociażby cykl dobowy), ale to chyba temat na inną rozmowę 😉

My też z mężem wybieramy się do Zakopanego, na naszà spóźnioną podróż poślubną , ale wyjazd dopiero w sobotę.
Już się nie mogę doczekać tygodnia luzu od pracy i oczyszczenia głowy 😀
Mam nadzieję na owocny wyjazd i powrót we trójkę 🤞🏻
Testy owu spakowane, żeby niczego nie przegapić 😜. Wg premum owu planowana na wtorek, testy z każdym dniem wyraźniejsze więc nadzieja rośnie!
Oby Zakopane było dla nas dziewczyny magiczne!

reklama
Do góry