reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
To bardzo wysoki. Po co jeszcze w lekach dodatkowo. Szczerze jak troche już siedze w temacie to nie widziałam tak wysokiego wyniku bez leków. Może ciąża mnoga? Co lekarz mówił na ten wynik? Bo jak jednostka ng to baaardzo wysoki i to jeszcze przy niziutkiej becie
jest stymulowana clo - 10 dni brałam duphason przestałam i czekałam ..
Może mi się utrzymuje jeszcze ... trudno co ma być to będzie :) jutro powtórzę o zaatakuje swoją lekarkę - może nie ma długiego weekendu ;)

A ja tak dziewczyny sobie myślę czy ta moja alergia pokarmowa na mleko jajka itp. Nie miała wpływu na moją płodność 🤔🤔 od kiedy się staramy w sumie miałam te dolegliwości bóle brzucha wiecznie rozepchane jelita itp. Skoro organizm nie działał jak powinien może to winowajca tych 10 msc niepowodzeń 🤔🤔

Mam taką cichą nadzieję że sie uda niedługo 😊samopoczucie mam o wiele lepsze. Więcej energii w końcu waga mi spada 😝😝nie mam brzucha ciężarnej bez ciąży hihi. Staram się myśleć pozytywnie 😍bo skoro się raz udało to i drugi musi❣

A ja tak dziewczyny sobie myślę czy ta moja alergia pokarmowa na mleko jajka itp. Nie miała wpływu na moją płodność 🤔🤔 od kiedy się staramy w sumie miałam te dolegliwości bóle brzucha wiecznie rozepchane jelita itp. Skoro organizm nie działał jak powinien może to winowajca tych 10 msc niepowodzeń 🤔🤔

Mam taką cichą nadzieję że sie uda niedługo 😊samopoczucie mam o wiele lepsze. Więcej energii w końcu waga mi spada 😝😝nie mam brzucha ciężarnej bez ciąży hihi. Staram się myśleć pozytywnie 😍bo skoro się raz udało to i drugi musi❣
Ja mam hiperinsulinemię, sibo, nietolerancję laktozy i wlasnie sie okazalo że nietolerancje histaminy ale z płodnością problemów nie było. Zobaczymy jak teraz bo wykluczyłam wszystko z diety co powinnam i czuje sie w koncu super

No własnie o to mi chodzi o to samopoczucie i taka energie w sobie. Zobaczymy może ten rok zakończy sie w dwupaku 😍😍

Ja mam hiperinsulinemię, sibo, nietolerancję laktozy i wlasnie sie okazalo że nietolerancje histaminy ale z płodnością problemów nie było. Zobaczymy jak teraz bo wykluczyłam wszystko z diety co powinnam i czuje sie w koncu super

reklama
Dziewczyny ja właśnie w drodze do Zakopanego, mąż mnie zabiera żebym trochę przyhamowała i oczyściła głowę. On twierdzi ze ja się z tym wszystkim spinam ... ale co mam zrobić skoro głowa robi swoje skoro tak bardzo chce zobaczyć dwie kreseczki 🙈🙈
Ja trzymam mocno kciuki 🤞
U nas się udało w zeszłym miesiącu, właśnie na wyjeździe do Zakopanego😍

Do góry