No kazała mi ale wynik był przed jej braniem ..to mega dużo. A bierzesz luteine lub duphaston?
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Oj tak sama w szoku bylamO proszę. Czyli jak widać wszystko jest możliwe i testy nie do końca muszą odzwierciedlać rzeczywistość. Dobrze wiedzieć
L
Lebkuchen_mum
Gość
To bardzo wysoki. Po co jeszcze w lekach dodatkowo. Szczerze jak troche już siedze w temacie to nie widziałam tak wysokiego wyniku bez leków. Może ciąża mnoga? Co lekarz mówił na ten wynik? Bo jak jednostka ng to baaardzo wysoki i to jeszcze przy niziutkiej becieNo kazała mi ale wynik był przed jej braniem ..
jest stymulowana clo - 10 dni brałam duphason przestałam i czekałam ..To bardzo wysoki. Po co jeszcze w lekach dodatkowo. Szczerze jak troche już siedze w temacie to nie widziałam tak wysokiego wyniku bez leków. Może ciąża mnoga? Co lekarz mówił na ten wynik? Bo jak jednostka ng to baaardzo wysoki i to jeszcze przy niziutkiej becie
Może mi się utrzymuje jeszcze ... trudno co ma być to będzie jutro powtórzę o zaatakuje swoją lekarkę - może nie ma długiego weekendu
L
Lebkuchen_mum
Gość
Duphaston nie wychodzi we krwijest stymulowana clo - 10 dni brałam duphason przestałam i czekałam ..
Może mi się utrzymuje jeszcze ... trudno co ma być to będzie jutro powtórzę o zaatakuje swoją lekarkę - może nie ma długiego weekendu
Weronik@29
Fanka BB :)
A ja tak dziewczyny sobie myślę czy ta moja alergia pokarmowa na mleko jajka itp. Nie miała wpływu na moją płodność od kiedy się staramy w sumie miałam te dolegliwości bóle brzucha wiecznie rozepchane jelita itp. Skoro organizm nie działał jak powinien może to winowajca tych 10 msc niepowodzeń
Mam taką cichą nadzieję że sie uda niedługo samopoczucie mam o wiele lepsze. Więcej energii w końcu waga mi spada nie mam brzucha ciężarnej bez ciąży hihi. Staram się myśleć pozytywnie bo skoro się raz udało to i drugi musi❣
Mam taką cichą nadzieję że sie uda niedługo samopoczucie mam o wiele lepsze. Więcej energii w końcu waga mi spada nie mam brzucha ciężarnej bez ciąży hihi. Staram się myśleć pozytywnie bo skoro się raz udało to i drugi musi❣
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja mam hiperinsulinemię, sibo, nietolerancję laktozy i wlasnie sie okazalo że nietolerancje histaminy ale z płodnością problemów nie było. Zobaczymy jak teraz bo wykluczyłam wszystko z diety co powinnam i czuje sie w koncu superA ja tak dziewczyny sobie myślę czy ta moja alergia pokarmowa na mleko jajka itp. Nie miała wpływu na moją płodność od kiedy się staramy w sumie miałam te dolegliwości bóle brzucha wiecznie rozepchane jelita itp. Skoro organizm nie działał jak powinien może to winowajca tych 10 msc niepowodzeń
Weronik@29
Fanka BB :)
No własnie o to mi chodzi o to samopoczucie i taka energie w sobie. Zobaczymy może ten rok zakończy sie w dwupaku ❣
Ja mam hiperinsulinemię, sibo, nietolerancję laktozy i wlasnie sie okazalo że nietolerancje histaminy ale z płodnością problemów nie było. Zobaczymy jak teraz bo wykluczyłam wszystko z diety co powinnam i czuje sie w koncu super
Dziewczyny ja właśnie w drodze do Zakopanego, mąż mnie zabiera żebym trochę przyhamowała i oczyściła głowę. On twierdzi ze ja się z tym wszystkim spinam ... ale co mam zrobić skoro głowa robi swoje skoro tak bardzo chce zobaczyć dwie kreseczki
reklama
Ja trzymam mocno kciukiDziewczyny ja właśnie w drodze do Zakopanego, mąż mnie zabiera żebym trochę przyhamowała i oczyściła głowę. On twierdzi ze ja się z tym wszystkim spinam ... ale co mam zrobić skoro głowa robi swoje skoro tak bardzo chce zobaczyć dwie kreseczki
U nas się udało w zeszłym miesiącu, właśnie na wyjeździe do Zakopanego
Podziel się: