reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Po 2 godzinach i w tym czasie 3x świeżej krwi obecnie jest brunatne plamienie które bardziej zostaje na papierze niż na wkładce... Nic nie rozumiem
Ja to nie rozumialam tego jak po przyjezdzie do Polski z Niemiec w czasie owulacji dostalam kolejnej miesiączki 🤷🏼‍♀️miał byc urlop pelen relaxu i miłości a wyszła dupa z tego... bynajmniej z tego drugiego 😒😒😒

reklama
Kurczę to dziwne bo faza lutealna jest zazwyczaj jednak dość stała i raczej się mocno nie skraca/wydłuża
No właśnie... Nigdy nie miałam krótszej fazy lutealnej bez leków niż 10 dni a zazwyczaj jednak nawet wtedy 14 dni (ja do tego po owulacji mam włączany Progesterone Besins (z uwagi na przebieg pierwszej straconej ciąży z plamieniami i stosunkowo niskim poziomem progesteronu) i okres dostaje dopiero kilka dni po odstawieniu...)

Odebrałam wyniki - beta 56 , progesteron 110 - w sumie zgadzało by się bo to ewidentne mega początek - oficjalnie jutro powinnam dostać okres - pójdę w sobotę ... zobaczymy czy rośnie i coś z tego będzie .któraś się zna na progesteronie 110 to dobrze czy zle ? Bo niema
Norm w wyniku.

reklama
Do góry