reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Tak mnie boli podbrzusze, że okres musi być już blisko😅 Mógłby już przyjść, żebyśmy mogli zacząć nowy cykl starań.
Mam nadzieję, że się w końcu pojawi, ile można czekać🤔
Po odstawieniu tabletek moja cera jest w tak złym stanie, że jak się uda kiedyś zajść i urodzę to na pewno do nich wrócę.

reklama
Tak mnie boli podbrzusze, że okres musi być już blisko😅 Mógłby już przyjść, żebyśmy mogli zacząć nowy cykl starań.
Mam nadzieję, że się w końcu pojawi, ile można czekać🤔
Po odstawieniu tabletek moja cera jest w tak złym stanie, że jak się uda kiedyś zajść i urodzę to na pewno do nich wrócę.
Ja to na tabletkach mialam cere potworną a zmieniane mialam 4 razy. Koniec koncow i tak nie moge brac hormonów 😂 w ciazy po duphastonie to co sie dzialo z moja twarza to bylo cos strasznego. Nawet tesciowa mi proponowala mydło aloesowe 😆 tak jakby to mialo cos zmienic jak zmiany byly typowo od tego leku 😂😂😂 na luteinie mialam cere dobrą i taka w sumie została do tej pory. Przy antykoncepcji to miałam aż takie bolące gule na całej żuchwie. A co do okresu wiem co czujesz, tez chcialam go jak najszybciej dostac zeby zaczac cykl staraniowy 😂😂😂

Do góry