Długo? Szukam motywacjiHejka! Ja nie Ania ale też się staramy o pierwsze bobo
reklama
Madame83
Fanka BB :)
Dokładnie tak. Bety nie robiłam, bo kolejnego dnia (czyli w dniu faktycznej @) testy rano były negatywne. Aż się zastanawiałam, czy to możliwe, ale tak było...Czyli biochemiczna. Zdaża się
Bibi89
Przestaliśmy się zabezpieczać w marcu a tak żeby się starać świadomie to od maja, teraz bedzie 7 cykl chyba... chyba to żadna motywacjaDługo? Szukam motywacji
Madame83
A ja przeczytalam "ja też Ania"Hejka! Ja nie Ania ale też się staramy o pierwsze bobo
Ostatnio obserwując świat mysle sobie, ile tu wszedzie ludzi chodzi, przecież skądś się wzięli. A potem czytam ile to nerwów i stresu kosztuje. Może dlatego, ze to dopiero drugie (pierwsze) podjesciePrzestaliśmy się zabezpieczać w marcu a tak żeby się starać świadomie to od maja, teraz bedzie 7 cykl chyba... chyba to żadna motywacja
Bibi89
Ja to się bardziej zastanawiam jak to jest ze ludziom się wpadki zdarzają? Jak?Ostatnio obserwując świat mysle sobie, ile tu wszedzie ludzi chodzi, przecież skądś się wzięli. A potem czytam ile to nerwów i stresu kosztuje. Może dlatego, ze to dopiero drugie (pierwsze) podjescie
Najlepsze te „imprezowe” wpadki. Jeden raz i bumJa to się bardziej zastanawiam jak to jest ze ludziom się wpadki zdarzają? Jak?
L
Lebkuchen_mum
Gość
Możliwe niestety. Miałam 2 razy biochemicznaDokładnie tak. Bety nie robiłam, bo kolejnego dnia (czyli w dniu faktycznej @) testy rano były negatywne. Aż się zastanawiałam, czy to możliwe, ale tak było...
L
Lebkuchen_mum
Gość
To może ja odrobinę zmotywuję. 3 ciąże w 1 cyklu ale tylko 1 ciążę donosiłam chociaż cudem... (mutacja pai homo). Synek ma 11 miesięcy i teraz zaczynamy starania o drugiego po okresie ale już z obstawa lekamiDługo? Szukam motywacji
reklama
Bibi89
A tu człowiek planuje, przygotowuje się, suple bierze i nicNajlepsze te „imprezowe” wpadki. Jeden raz i bum
Podziel się: