reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

U mnie była taka sama sytuacja. Kłucie cały dzień w 8dpo, przeszło dopiero koło 21 czyli ponad 12h i 2 dni później test dodatni 🙂 ile dzisiaj jesteś dpo?
Ja wlsnie w środę 7 dpo o ile dobrze pamietam cały dzień miałam kłucie jak szlag, cały dzień. Ale od czwartku jest mi non stop złe na żołądku i jest mi tak zimno ze nie jestem w stanie się zagrzać żebym nie wiem co na siebie ubrała i czym się przykryła :D wiec myśle ze u mnie akurat to przeziębienie jakieś może

reklama
Lekarz powiedział, ze jestem przebadana, badania hormonalne ok, jajowody groźne, owu potwierdzona, a nie pyka. Męża badania tez super. Zostało mi jeszcze chyba tylko zrobienie tych badań immunologicznych o których tutaj pisały dziewczyny ( nie pamietam kto)
Brałaś przed badaniem droznosci metronidazol dopochwowo? Czy tylko stopień czystości pochwy?

Lekarz powiedział, ze jestem przebadana, badania hormonalne ok, jajowody groźne, owu potwierdzona, a nie pyka. Męża badania tez super. Zostało mi jeszcze chyba tylko zrobienie tych badań immunologicznych o których tutaj pisały dziewczyny ( nie pamietam kto)
Aa tak. Ja ci to pisałam 😆😂. Sorki pomylily mi sie osoby 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

reklama
😱nic zupełnie nie brałam … to dobrze czy złe ?
Mnie pani doktor kazała zrobić przed badaniem albo stopień czystości pochwy albo 10 dni metronidazol dopochwowo. W dniu badania nie może być żadnej infekcji. U mnie tak było, nie brałam metronidazol tylko zrobiłam posiew i wyszła lekka infekcja więc badania droznosci nie można było przeprowadzić. Później odpuściłam. I teraz myślę, żeby udać się po ten metronidazol i znów spróbować. Oczywiście jeśli dostanę @ bo narazie jestem 1 dzień po terminie i biało ;)

Do góry