reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Wcale nie jest bardzo słaby. Mój 11,90 lekarka i inny lekarz tez powiedzieli, ze jest ok i żadnych leków na niego nie dostałam. Dziewczyny z mniejszym „wyjściowym” miały donoszone ciąże, nawet @kasiaa91 pisala, ze miała 11 jak zaszła w ciąże i sobie rosł dalej :)
Ufff. Ja miałam właśnie od 10 do 12 w 21-22 dniu cyklu (średnia). W tym nie wiem bo nie sprawdzałam, całkowicie odpuściliśmy temat i teraz jestem 1 dzień po terminie @.Nudnosci odczuwam od rana, jutro rano zrobię test.

Dziwczyny progesteron 11 dla ciąży to minimum z minimum! Lekarz twierdzący że to jest ok obstawia że stanie sie co ma sie stac. Jedna utrzyma ciaze bo progesteron bedzie rosnac a inna dostanie plamien, poroni. Dlatego albo sprawdza sie czy rosnie albo od razu daje leki aby zapobiegac bo nie oszukujmy sie minimum z minimum to na prawdę słaby wynik.

reklama
Mnie pani doktor kazała zrobić przed badaniem albo stopień czystości pochwy albo 10 dni metronidazol dopochwowo. W dniu badania nie może być żadnej infekcji. U mnie tak było, nie brałam metronidazol tylko zrobiłam posiew i wyszła lekka infekcja więc badania droznosci nie można było przeprowadzić. Później odpuściłam. I teraz myślę, żeby udać się po ten metronidazol i znów spróbować. Oczywiście jeśli dostanę @ bo narazie jestem 1 dzień po terminie i biało ;)
Ja nic o czymś takim nie słyszałam. Miałam histeroskopie z laparoskopia

Do góry