G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ufff. Ja miałam właśnie od 10 do 12 w 21-22 dniu cyklu (średnia). W tym nie wiem bo nie sprawdzałam, całkowicie odpuściliśmy temat i teraz jestem 1 dzień po terminie @.Nudnosci odczuwam od rana, jutro rano zrobię test.Wcale nie jest bardzo słaby. Mój 11,90 lekarka i inny lekarz tez powiedzieli, ze jest ok i żadnych leków na niego nie dostałam. Dziewczyny z mniejszym „wyjściowym” miały donoszone ciąże, nawet @kasiaa91 pisala, ze miała 11 jak zaszła w ciąże i sobie rosł dalej
Matko co to za lekarzBrałaś przed badaniem droznosci metronidazol dopochwowo? Czy tylko stopień czystości pochwy?
Tak nie wyklucza to ciąży ale jest słaby.Wcale nie jest bardzo słaby. Mój 11,90 lekarka i inny lekarz tez powiedzieli, ze jest ok i żadnych leków na niego nie dostałam. Dziewczyny z mniejszym „wyjściowym” miały donoszone ciąże, nawet @kasiaa91 pisala, ze miała 11 jak zaszła w ciąże i sobie rosł dalej
No właśnie, mnie lekarz przy lekkiej infekcji powiedział, że badanie kategorycznie wykluczone. Musi być zupełnie czyściutko.Matko co to za lekarz
Tak mowa o wyniku w 21-22 dniu cykluJa rozumiem, ze koleżanka taki miała 7dpo, nie wie jeszcze o ciąży.
Ja nic o czymś takim nie słyszałam. Miałam histeroskopie z laparoskopiaMnie pani doktor kazała zrobić przed badaniem albo stopień czystości pochwy albo 10 dni metronidazol dopochwowo. W dniu badania nie może być żadnej infekcji. U mnie tak było, nie brałam metronidazol tylko zrobiłam posiew i wyszła lekka infekcja więc badania droznosci nie można było przeprowadzić. Później odpuściłam. I teraz myślę, żeby udać się po ten metronidazol i znów spróbować. Oczywiście jeśli dostanę @ bo narazie jestem 1 dzień po terminie i biało