nie chcą przepisywać ze względu na obecnie czasy, bo większość uważa że zdrowa ciąża sama się utrzymaWiększość lekarzy juz nie chce przepisywać ot tak dupka ani luteiny, moze to i lepiej, nie wiem. Ale gdybyś plamiła napewno bys dostala zapobiegawczo, myślę, ze bie masz czym sie martwić.
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Jest coś takiego jak niedomoga lutealna. Wiekszosc lekarzy niestety mowi zwlaszcza zagranica ze jak zdrowa to sie utrzyma a jak nie no to naturalna selekcja co nie jest prawda. Sama jestem przykladem. Jest masa schorzen przez ktore są poronienia calkiem zdrowych dzieciaczkownie chcą przepisywać ze względu na obecnie czasy, bo większość uważa że zdrowa ciąża sama się utrzyma
U
użytkowniczka Co
Gość
Zgadzam się. Gdyby nie luteina to może mojego syna by nie byłoJest coś takiego jak niedomoga lutealna. Wiekszosc lekarzy niestety mowi zwlaszcza zagranica ze jak zdrowa to sie utrzyma a jak nie no to naturalna selekcja co nie jest prawda. Sama jestem przykladem. Jest masa schorzen przez ktore są poronienia calkiem zdrowych dzieciaczkow
L
Lebkuchen_mum
Gość
I mojego ❤❤Zgadzam się. Gdyby nie luteina to może mojego syna by nie było
U
użytkowniczka Co
Gość
Dziewczyny, zrobiłam test ciążowy i jest druga kreska. Co prawda słaba, ale wczoraj była biel
L
Lebkuchen_mum
Gość
PokażDziewczyny, zrobiłam test ciążowy i jest druga kreska. Co prawda słaba, ale wczoraj była biel
No właśnie pokaż ❤Dziewczyny, zrobiłam test ciążowy i jest druga kreska. Co prawda słaba, ale wczoraj była biel
U
użytkowniczka Co
Gość
Nie chce się znowu wstawić zdjęcie, muszę je zmniejszyć bo ciagle komunikat o tym ze plik za dużyPokaż
U
użytkowniczka Co
Gość
Na żywo jest różowa i ciemniejsza. Nie wiem czy na tym zdjęciu będziecie widzieć, ale jak robię w dobrym świetle to się nie chce tutaj wstawić.
reklama
kasiaa91
Fanka BB :)
Plamienia leciutkie, w czasie „miesiączki”, wszystko w porządku, rósł bardzo ładnie samI co zero plamień, wszytsko bylo w porzadku?
Podziel się: