reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
nie chcą przepisywać ze względu na obecnie czasy, bo większość uważa że zdrowa ciąża sama się utrzyma
Jest coś takiego jak niedomoga lutealna. Wiekszosc lekarzy niestety mowi zwlaszcza zagranica ze jak zdrowa to sie utrzyma a jak nie no to naturalna selekcja co nie jest prawda. Sama jestem przykladem. Jest masa schorzen przez ktore są poronienia calkiem zdrowych dzieciaczkow

Jest coś takiego jak niedomoga lutealna. Wiekszosc lekarzy niestety mowi zwlaszcza zagranica ze jak zdrowa to sie utrzyma a jak nie no to naturalna selekcja co nie jest prawda. Sama jestem przykladem. Jest masa schorzen przez ktore są poronienia calkiem zdrowych dzieciaczkow
Zgadzam się. Gdyby nie luteina to może mojego syna by nie było 😬

Na żywo jest różowa i ciemniejsza. Nie wiem czy na tym zdjęciu będziecie widzieć, ale jak robię w dobrym świetle to się nie chce tutaj wstawić.
E7A84B8B-36E7-439A-9D1C-A95D241E6539.jpeg

reklama
Do góry