reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Beta raczej niska przy takiej kresce wiec jak zrobisz potem test to moze byc nawet negatywny bo nie bedzie takiego stezenia w moczu. Lepiej isc na bete albo powtorzyc juto z rana
To kreska z jakiegoś 5 siku i po wypiciu ogromnej ilości wody😅 rano nie robiłam bo się nie chciałam rozczarować, a potem stwierdziłam ze mam tyle testów to czemu nie

reklama
To dziwne, że wczoraj negatyw miałaś skoro dziś przy 1 moczu byłby bardzo wyraźny test bo jak na to, że tyle sikałaś i piłaś to kreskę dobrze widać 🤔
Tez to jest dla mnie dziwne. Dlatego się na nic nie nastawiam jeszcze. W poniedziałek i tak mam wykupione badania w laboratorium, eiec jak jutro tez wyjdzie pozytywny to zrobię tez betę

Tez to jest dla mnie dziwne. Dlatego się na nic nie nastawiam jeszcze. W poniedziałek i tak mam wykupione badania w laboratorium, eiec jak jutro tez wyjdzie pozytywny to zrobię tez betę
A może różnej czułości miałaś te testy?
Mi wczoraj rano wyszła 10 choć ledwo, ale coś widać było. Natomiast dzisiaj rano walnęłam sobie jeszcze clearblue (on ma chyba 25 czułość) i od razu wyszła kreska 🙂

A może różnej czułości miałaś te testy?
Mi wczoraj rano wyszła 10 choć ledwo, ale coś widać było. Natomiast dzisiaj rano walnęłam sobie jeszcze clearblue (on ma chyba 25 czułość) i od razu wyszła kreska 🙂
Nie robiłam wtedy tez z pierwszego siku, bo ja w nocy wstaje co chwilę i być może był innej czułości, nie pamietam bo miałam ostatni. Teraz mam inne testy.

Dziś w labo przede mną babka robiła samą bete, troszkę jej zazdrościłam 🤭 bo chociaż miała powód żeby ją sprawdzać 😅
Ja właśnie szukałam ile średnio u mnie kosztuje. Diagnostyka 40zl, Alab 45zl 🙄 najtaniej znalazłam za 35zł w synevo i kupiłam przez internet. Jak zdążę to podjadę jeszcze dzisiaj, a jak nie to w przyszłym tygodniu. Ojj korci bardzo żeby sprawdzić 😜

reklama
Do góry