L
Lebkuchen_mum
Gość
Tak była. Jest okDziewczyny czy progesteron 17ng/ml jest ok? rozumiem że owulacja przy takim wyniku byla
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak była. Jest okDziewczyny czy progesteron 17ng/ml jest ok? rozumiem że owulacja przy takim wyniku byla
Mogło nie być. Przyjmuje się, że owulacja jest od 10 w zwyż ale są i dziewczyby które mają owulację przy takim poziomie ale ciezko potem utrzymac ewentualna ciaze majac taki wynik@Lebkuchen_mum w końcu w zeszłym cyklu miałam 6,92 i w sumie nie wiem czy była owulacja czy nie
Moze owulacja ci sie przesunela i stąd obsuniecie.U mnie póki co okresu brak. Szyjka twarda i wysoko od wczorsj wieczorem temp bez zmian 36.8 ale testy negatywne.. nie wiem co tym myslec hehe
Albo jej wcale nie było..bo nie mialam typowego bolu owulacyjnego . Choć w sercu wierze ze testy do dupy bo tanie bylyMoze owulacja ci sie przesunela i stąd obsuniecie.
Ja juz czuje ze okres na dniach bo mnie podbrzusze pobolewa.
też nie dostałam okresu, za to mam od już trzeci dzień śluz taki jak na owulacje. Spróbuj jutro jeszcze zrobić test.U mnie póki co okresu brak. Szyjka twarda i wysoko od wczorsj wieczorem temp bez zmian 36.8 ale testy negatywne.. nie wiem co tym myslec hehe
Mnie w tym cyklu tez nie bolalo nic a owulacja byla. Przed ciaza z synkiem nigdy nie mialam objawow na owulacje a mimo to byla co miesiac z tego co wychodzi bo ciaza 2 razy pod rzad z 1 cyklu wtedy.Albo jej wcale nie było..bo nie mialam typowego bolu owulacyjnego . Choć w sercu wierze ze testy do dupy bo tanie byly