kasiaa91
Fanka BB :)
Ty kiedy testujesz ?Ostatnio coś ruszyło do przodu z II kreseczkami! Oby tak dalej, chętnie i niechętnie zostanę tutaj sama
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty kiedy testujesz ?Ostatnio coś ruszyło do przodu z II kreseczkami! Oby tak dalej, chętnie i niechętnie zostanę tutaj sama
Ja to nawet nie myśle o testowaniu, nie ma co testować 10 dc miałam na wizycie dwa pecherzyki, jeden 19 mm , drugi mi lekarz nie powiedział.Seks był dwa razy w 12 dc i wczoraj. Wczoraj tez i przed wczoraj bolał mnie właśniestrasznie jajnik z tym mniejszym pęcherzykiem… to nawet nie ma szans na ciąże w poniedziałekide zbadać progesteron jak Kazał i w 3 dc ide do niego zobaczyć jak się złuszcza endo czy znów nie ma polipówTy kiedy testujesz ?
Dziś jest 18dcJa to nawet nie myśle o testowaniu, nie ma co testować 10 dc miałam na wizycie dwa pecherzyki, jeden 19 mm , drugi mi lekarz nie powiedział.Seks był dwa razy w 12 dc i wczoraj. Wczoraj tez i przed wczoraj bolał mnie właśniestrasznie jajnik z tym mniejszym pęcherzykiem… to nawet nie ma szans na ciąże w poniedziałekide zbadać progesteron jak Kazał i w 3 dc ide do niego zobaczyć jak się złuszcza endo czy znów nie ma polipów
Jeśli w 10 dc miał 19 to w 12 mógł być chwile przed pęknięciem. Z tym bólem to jest różnie - mnie boli ZAWSZE lewy jajnik a wg mojej dr mam owulacje tez z prawego bo bywało ciałko żółte tam.Ja to nawet nie myśle o testowaniu, nie ma co testować 10 dc miałam na wizycie dwa pecherzyki, jeden 19 mm , drugi mi lekarz nie powiedział.Seks był dwa razy w 12 dc i wczoraj. Wczoraj tez i przed wczoraj bolał mnie właśniestrasznie jajnik z tym mniejszym pęcherzykiem… to nawet nie ma szans na ciąże w poniedziałekide zbadać progesteron jak Kazał i w 3 dc ide do niego zobaczyć jak się złuszcza endo czy znów nie ma polipów
No właśnie mnie zawsze prawy, a teraz na lewym był ten 19mm i bolał. No niby są szanse ale ja wiem, ze każdemu by się udało ale nie miJeśli w 10 dc miał 19 to w 12 mógł być chwile przed pęknięciem. Z tym bólem to jest różnie - mnie boli ZAWSZE lewy jajnik a wg mojej dr mam owulacje tez z prawego bo bywało ciałko żółte tam.
U mnie dzis tak ale nie wiem czy to cos oznacza o ile cokolwiek widac z tego zdjecia czy jakis wadliwy test bo jak na 11 dpo to chyba powinien byc bardziej widoczny cien. Raczej sie nie nastawiam kompletnie. Ultra cien ktory wyszedl o czasie...hmm chyba pojde na bete i rozwieje to moje wątpliwosci z tym, że nie wiem czy się dziś wyrobię. Nie wiem czy cokolwiek widac. Ja sie dopatrujeJa mam na pinkach cienie a na bobo test który teoretycznie jest o wiele mniej czuły gruba krecha.
A wydawało mi się że to pinki są czule
Ni faktycznie na tel nie widać idź na betę i czekamy na wynikU mnie dzis tak ale nie wiem czy to cos oznacza o ile cokolwiek widac z tego zdjecia czy jakis wadliwy test bo jak na 11 dpo to chyba powinien byc bardziej widoczny cien. Raczej sie nie nastawiam kompletnie. Ultra cien ktory wyszedl o czasie...hmm chyba pojde na bete i rozwieje to moje wątpliwosci z tym, że nie wiem czy się dziś wyrobię. Nie wiem czy cokolwiek widac. Ja sie dopatruje
Edit. Tutaj widze ze na zdj tego nie widac jak u mnie w telefonie jednak...
To byly zdjecia mokrego jeszcze. Teraz zrobilam suchy i chyba lepiej widacNi faktycznie na tel nie widać idź na betę i czekamy na wynik
11 dpo to ja miałam w 1 ciąży betę mniejsza niż 1 więc nie ma czegoś takiego ze test powinien lub nie już w tym dniu wyjśćU mnie dzis tak ale nie wiem czy to cos oznacza o ile cokolwiek widac z tego zdjecia czy jakis wadliwy test bo jak na 11 dpo to chyba powinien byc bardziej widoczny cien. Raczej sie nie nastawiam kompletnie. Ultra cien ktory wyszedl o czasie...hmm chyba pojde na bete i rozwieje to moje wątpliwosci z tym, że nie wiem czy się dziś wyrobię. Nie wiem czy cokolwiek widac. Ja sie dopatruje
Edit. Tutaj widze ze na zdj tego nie widac jak u mnie w telefonie jednak...
Identyko jak moj teraz w 11 dpoTo byly zdjecia mokrego jeszcze. Teraz zrobilam suchy i chyba lepiej widac