reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Ty kiedy testujesz ?
Ja to nawet nie myśle o testowaniu, nie ma co testować :) 10 dc miałam na wizycie dwa pecherzyki, jeden 19 mm , drugi mi lekarz nie powiedział.Seks był dwa razy w 12 dc i wczoraj. Wczoraj tez i przed wczoraj bolał mnie właśniestrasznie jajnik z tym mniejszym pęcherzykiem… to nawet nie ma szans na ciąże😕 w poniedziałekide zbadać progesteron jak Kazał i w 3 dc ide do niego zobaczyć jak się złuszcza endo czy znów nie ma polipów

Ja to nawet nie myśle o testowaniu, nie ma co testować :) 10 dc miałam na wizycie dwa pecherzyki, jeden 19 mm , drugi mi lekarz nie powiedział.Seks był dwa razy w 12 dc i wczoraj. Wczoraj tez i przed wczoraj bolał mnie właśniestrasznie jajnik z tym mniejszym pęcherzykiem… to nawet nie ma szans na ciąże😕 w poniedziałekide zbadać progesteron jak Kazał i w 3 dc ide do niego zobaczyć jak się złuszcza endo czy znów nie ma polipów
Dziś jest 18dc

Jeśli w 10 dc miał 19 to w 12 mógł być chwile przed pęknięciem. Z tym bólem to jest różnie - mnie boli ZAWSZE lewy jajnik a wg mojej dr mam owulacje tez z prawego bo bywało ciałko żółte tam.

Jeśli w 10 dc miał 19 to w 12 mógł być chwile przed pęknięciem. Z tym bólem to jest różnie - mnie boli ZAWSZE lewy jajnik a wg mojej dr mam owulacje tez z prawego bo bywało ciałko żółte tam.
No właśnie mnie zawsze prawy, a teraz na lewym był ten 19mm i bolał. No niby są szanse ale ja wiem, ze każdemu by się udało ale nie mi 😞

Ja mam na pinkach cienie a na bobo test który teoretycznie jest o wiele mniej czuły gruba krecha.
A wydawało mi się że to pinki są czule 🙄🙄🙄
U mnie dzis tak ale nie wiem czy to cos oznacza o ile cokolwiek widac z tego zdjecia czy jakis wadliwy test bo jak na 11 dpo to chyba powinien byc bardziej widoczny cien. Raczej sie nie nastawiam kompletnie. Ultra cien ktory wyszedl o czasie...hmm chyba pojde na bete i rozwieje to moje wątpliwosci z tym, że nie wiem czy się dziś wyrobię. Nie wiem czy cokolwiek widac. Ja sie dopatruje 😂

Edit. Tutaj widze ze na zdj tego nie widac jak u mnie w telefonie jednak...

Załączniki

• 20220325_052504.jpg
    20220325_052504.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 130
  • 20220325_052757.jpg
    20220325_052757.jpg
    912,9 KB · Wyświetleń: 128
U mnie dzis tak ale nie wiem czy to cos oznacza o ile cokolwiek widac z tego zdjecia czy jakis wadliwy test bo jak na 11 dpo to chyba powinien byc bardziej widoczny cien. Raczej sie nie nastawiam kompletnie. Ultra cien ktory wyszedl o czasie...hmm chyba pojde na bete i rozwieje to moje wątpliwosci z tym, że nie wiem czy się dziś wyrobię. Nie wiem czy cokolwiek widac. Ja sie dopatruje 😂

Ni faktycznie na tel nie widać 😔 idź na betę i czekamy na wynik 😍

11 dpo to ja miałam w 1 ciąży betę mniejsza niż 1 😂 więc nie ma czegoś takiego ze test powinien lub nie już w tym dniu wyjść

reklama
Do góry