reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
A co mówi w Waszym przypadku lekarz ?
Do tego co teraz chodzimy ( klinika) trafiliśmy bo wcześniejszy lekarz wykrył polip. Wiec poszliśmy tam i miałam zabieg histero z laparo od razu żeby sprawdzić drożność. Okazało się, ze było kilka polipów i endometrioza 1 st. Po zabiegu nie udało się zajść ale tez miesiąc po nie działaliśmy z innych przyczyn. Później badani hormonalne i badania nasieni. Wszystko ok.
Potem co wizyta No to owu nauralnie jest.
Milam sytumuacje, inseminacje. Nic.
Od stycznia miałam brać na przemian co cykl lamette i clo. Ten cykl spóźniony teraz był na clo. Od wczoraj Lametta.
Powiedział ze ta ciąża może się pojawić naturalnie za rok a nawet 3 lata, po 4 cyklach stymulowanych miałam przyjść żeby się zdecydować na in vitro.
Mąż ma zdanie jakie ma. Stwierdziliśmy, ze zrobimy badania immunologiczne najpierw.. No i wtedy zobaczymy co dalej.

Sama nie wiem czy sie starać w tym cyklu czy nie. 10 dc a wygląda na to, że pik będzie na przestrzeni 2 dni. Od 2 msc jak jestem na metforminie tak pik mam w 12/13 dc. I teraz patrzac po teście sądzę, że ponownie będzie w 12 aczkolwiek jest i tak dosyc mocny jak na to ze pik mialby byc za 2 dni 😂
Obgadam z moim sprawe.
Na grupach o endometriozie każda zaleca mi nie tracić cyklu i sie starać mimo to...

Załączniki

• USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1647012474998_6908071011934628521.jpeg
    USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1647012474998_6908071011934628521.jpeg
    524,8 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Tak tak pamietam ze mieliscie inseminacje.
Mam nadzieje ze ten rok bedzie szczesliwy dla kazdej z nas 🥰
Mieliśmy i nic z tego. Chcemy zrobić badania immunologiczne ale nie wiem jak się za to zabrać, obecnie ma cała zapłakana już któryś dzień. Mąż lezy i patrzy w ścianę, od dwóch dni nic nie je… nie mamy już chyba siły psychicznie.. to nas zniszczyło, nawet inseminacja nas tak nie zmiotła psychicznie jak teraz ten cykl, gdzie nie dość ze naprawdę się staraliśmy jak tylko się dało to jeszcze okres się spóźnił z 4 dni… i to chyba nas wykończyło już 😞

Do góry