reklama
Nel331
Fanka BB :)
U nas atmosfera masakra.. nie mamy ochoty na nic, ja potrzebuje teraz męża a mój mąż nie ma potrzeby ani rozmawiać ze mną ani nic, siedzi zamknięty w pokoju jak wracamy z pracy i tyle… mieliśmy jakieś plany na weekend i tez nic z tego
Jula19
u mnie tak samoU nas atmosfera masakra.. nie mamy ochoty na nic, ja potrzebuje teraz męża a mój mąż nie ma potrzeby ani rozmawiać ze mną ani nic, siedzi zamknięty w pokoju jak wracamy z pracy i tyle… mieliśmy jakieś plany na weekend i tez nic z tego
Jula19
to do dziełaU mnie w końcu buźka, 15 dc. Zakładając że pęcherzyk rósłby 1,5mm na dobę miałby jutro ok 26,5 czyli jeszcze całkiem ok. Mam nadzieje że nie przerósł.
MoniaJ2424
Hej, dostalam okres po 5 dniach!
kasiaa91
Nowy cykl, nowe szanseHej, dostalam okres po 5 dniach!
kasiaa91
A co się stało ?U nas atmosfera masakra.. nie mamy ochoty na nic, ja potrzebuje teraz męża a mój mąż nie ma potrzeby ani rozmawiać ze mną ani nic, siedzi zamknięty w pokoju jak wracamy z pracy i tyle… mieliśmy jakieś plany na weekend i tez nic z tego
Nel331
No kolejny miesiąc się nie udało ponad 3 lata..A co się stało ?
teraz było tak, ze okres się spóźniał i już jakiś cień nadziei był. I ciężko to znosimy i tak to wyglada
reklama
kasiaa91
Rozumiem, to musi być bardzo trudne dla Was obojga.No kolejny miesiąc się nie udało ponad 3 lata..
teraz było tak, ze okres się spóźniał i już jakiś cień nadziei był. I ciężko to znosimy i tak to wyglada
Podziel się: